Novo na policama: “Kazna za vojvodu” Sarah Maclean
N

Sarah MacLean postala je jedna od omiljenih autorica ljubavnih romana u Hrvatskoj, a to dokazuje da su u samo šest mjeseci na hrvatski jezik prevedena čak tri njezine velike svjetske uspješnice „Nevaljalac ostaje nevaljalac“, „Grof traži ljubavnicu“ i najnovija „Kazna za vojvodu“.

„Kazna za vojvodu“ treći je naslov u nevjerojatnoj novoj seriji romana Pravila lopova, za koji je autorica 2014. godine osvojila prestižnu nagradu Romance Writers of America (RITA) nagradu. Za prvi roman objavljen na hrvatskom jeziku „Nevaljalac ostaje nevaljalac“, jedna od najprodavanijih autorica New York Timesa, osvojila je prestižnu nagradu Romance Writers of America (RITA) za najbolji povijesni ljubavni roman. Zbog pozitivnih emocija koje je probudila kod čitatelja prvim i drugim naslovom, u prijevodu Andreja Bukarice, objavljen je novi roman „Kazna za vojvodu“. To je treći naslov, od četiri, u nevjerojatnoj novoj seriji romana Pravila lopova.

Sarah MacLean danas se smatra jednom od najpopularnijih autorica ljubavnih romana u Americi, a njezine publikacije često se nalaze na listama najprodavanijih naslova prema odabiru New York Timesa, Washington Posta i USA Todaya. Romani ove vodeće zagovornice ljubavnih romana prevedeni su na više od 20 jezika i prodani u milijunskim primjercima.

RADNJA:

On je Vojvoda Ubojica, optužen za ubojstvo Mare Lowe neposredno prije njezina vjenčanja. Bez ikakvog sjećanja na tu sudbonosnu noć, Temple vlada najmračnijim dijelovima Londona i svakim ringom već dvanaest godina, bogat i moćan, ali bez mogućnosti iskupljenja. Sve dok se ne ukaže jedna dama, nudeći upravo ono o čemu je sanjao: odrješenje. Mara više nikada nije planirala vratiti se u svijet iz kojeg je pobjegla, ali kada njezin brat izgubi sav imetak u Templeovoj ekskluzivnoj kockarnici, nema drugog izbora nego ponuditi Templeu razmjenu koja završava njezinim povratkom u društvo i obznanjivanjem istine koju samo ona zna… Temple nije ubojica. Čini se to kao poštena razmjena sve dok Temple ne shvati da u Mari – i njezinoj prošlost – postoji nešto više od onog što pokazuje. Da bi se odupro privlačnosti ove misteriozne, nevjerojatne žene bit će mu potrebno puno više snage nego u ringu kojim dominira više od desetljeća.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci