Novo gastro mjesto u Splitu za ljubitelje unikatnih, ukusnih i zdravih jela!
N

Ovog vikenda Split je postao bogatiji za još jedno gastro mjesto, riječ je o već dobro poznatome „Superfood healthy food factory“ koja je svoja druga vrata otvorio u Varošu. Sve je počelo prije dvije godine, kada je svoja prva vrata otvorio na Splitu 3 i postao omiljeno mjesto među Splićanima, ali i turistima i za to ima jedan dobar razlog – rapsodija okusa raznovrsnih jela koja su u isto vrijeme ukusna i zdrava.

Ono po čemu je ovaj restoran poseban i prepoznatljiv su prije svega zdrave i kvalitetne namirnice od kojih se sastoje sva njihova jela.

U njihovoj ponudi zaist amožete pronaći svašta, od unikatne pizze od pirovog brašna, burgera u domaćoj bublici s javorovim sirupom, korčulanske makarune, nutrivno bogate doručke, dnevna jela i deserte kao što su sirove torte i američke palačinke od pirovog brašna.

Sve namirnice za jela su pomno birane sa superfood domaćim dodatcima. Osim vrhunskih specijaliteta, Superfood se ističe posebnim i modernim interijerom u industrijskom stilu ali ipak s dozom topline tako da ćete se ovdje osjećati kao u svom dnevnom boravku.

Zdrave delicije zaintrigirale su mnoge pa su tako prilikom otvaranja restorana u njima uživali i Ana i Lucija Zaninović, Suzy Josipović Redžepagić, Ivan Pažanin, Ana Begić Tahiri, Aleksandar Milenović, Gabrijela Budimir, Silvia Dvornik, Ivona Glavaš, Barbara Kurtović, Maja Batarelo,…

“Sretni smo i ponosni što smo radom i trudom čitavog tima ostvarili naš san o još jednom Superfood-u i što sada Splićani i njihovi gosti mogu uživati u našoj ponudi i u samom centru grada. Hvala svima koji su nam bili potpora do sada, kao i onima koji će to tek postati!”veselo je odgovorila vlasnica Ana Podrug.


Foto: PR

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci