Novo beauty mjesto je RITZ ESTETIKA, prioriteti su prirodan izgled i pravilna njega kože
N

U Zagrebu je otvorena nova oaza za njegu kože čiji je glavni prioritet prirodni izgled i pravilna njega kože. Iza novootvorene RITZ ESTETIKE stoje dr. sc. Liana Ritz i njena kćer Dunja Mutevelić. U današnje doba njega kože i tretmani koji potiču mladolik izgled dio su naše svakodnevnice, a ono po čemu se dr. Ritz i njen tim posebno ističu je poštivanje individualnosti svakog pacijenta. Osobnost i prirodan izgled njihov je prioritet, s čime se slažu i Olja i Igor Vori, Jelena Glišić, Tina Walme, Ana Strizić i Martina Herak, koji su svojim dolaskom uveličali svečano otvaranje.

Dunja Mutevelić i dr. Liana Ritz Mutevelić

Više nisu potrebni odlasci pod nož kako bi imali prekrasnu zategnutu kožu. Medicinski aparati Velvet skin intra plus, vrhunski preparati ili dermalni fileri u rukama stručnjaka iz Ritz estetike osigurati će vrhunske rezultate bez invazivnih zahvata. Ritz estetika nudi savjet i stručno mišljenje, inovativni pristup i najbolje alate za tretmane kože lica i tijela, uz glavnu zadaću – poštovanje individualnosti svakog pacijenta!

Jelena Glišić je uživala na svečanom otvorenju

Neki od najpopularnijih tretmana svakako su HIFU ili lifting bez noža, najnaprednija tehnologija kontroliranoga ultrazvuka za nekirurško zatezanje i podizanje lica, te hidriranje kože skin boosterima čime se pomlađuje lice, dekolte I ruke. Skin boosteri su preparati koji nadoknađuju hijaluron i kolagen, protein odgovoran za strukturu kože. Njihovim  ubrizgavaju pod kožu vraćamo vlažnost iznutra. Namijenjeni su i muškarcima i ženama bez obzira na tip kože i dob. Injektiranjem ovih vrhunskih boostera pod kožu pomoću igle postiže se dubinska hidratacija kakvu ne pruža ni jedna krema na tržištu, a koža će već nakon par tretmana izgledati čvrsto i zategnuto, a opet zdravo i blistavo.

„Otvaranje estetike novi je korak u našem poslovanju u kojem se svakom pacijentu trudimo pružiti ono što najbolje odgovara njegovoj koži. Izrađujemo individualni plan tretmana uz praćenje rezultata svakog pojedinog pacijenta. Pravilna njega kože iznimno je važna u današnje doba, a njegovanje mladolikog izgleda mora zadržati osobnost i prirodan izgled. Naši praktičari, osim vještine, imaju i oko za estetiku kad tretiraju nečije lice, a uz najbolje alate koje nudimo, rezultat i zadovoljstvo su zagarantirani“, objasnila je dr. Liana Ritz.

Dr. Liana Ritz uz topli i stručni pristup, preko 35 godina bavi se kirurgijom prednjeg očnog segmenta, plastičnom i estetskom kirurgijom te ne kirurškom estetikom lica. Diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a poslijediplomske studije te brojne tečajeve završava, a također i drži, u zemlji i inozemstvu. Dugi niz godina radila na očnom odjelu u KBD gdje je imala i privatnu ordinaciju. Više od deset godina je radila kao vanjski suradnik maksilofacijalne klinike na kojoj i doktorira. Sada vodi svoju polikliniku, a radi i u privatnim ordinacijama u zemlji i inozemstvu.

Za lijepu i zdravu kožu obratite se dr. Ritz i njenom stručnom timu novootvorene estetike u Kranjčevićevoj 50, u Zagrebu.

Foto: PR 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci