Nedjelju rezervirajte za Novljanske gušte i za Novi Vinodolski!
N

Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski, Grad Novi Vinodolski i KTD „Ivanj“ i ove će godine u suradnji sa svojim ugostiteljima za kraj ljetne sezone kroz gastro-kulturnu manifestaciju Novljanski gušti predstaviti svoje gastro delicije svim posjetiteljima.

Manifestacija, koja je među posjetiteljima jako dobro prihvaćena, održat će se u nedjelju 18. rujna s početkom u 10:00 sati u centru Novog Vinodolskog, točnije na Trgu Ivana Mažuranića. Za glazbenu podlogu i još ugodniji boravak uz slasne delicije, pobrinut će se klapa Nevera. Ugostitelji s područja grada Novog Vinodolskog pripremit će degustacijske gastro delicije i razne slastice koje će upariti s vinom za potpuni gastronomski doživljaj. Degustacijska gastro delicija moć će se kušati za vrijednost od 20,00 kn, slastica za 15,00 kn te 1dcl vina za 10,00 kn. Konzumacijske bonove prodavat će naša vrijedna udruga „51+“ na nekoliko lokacija blizu samog mjesta događanja.

Neke od delicija koje će se moći kušati na ovoj gastro manifestaciji su kotlet Ružica Vinodola, črni rižot od sipi, Primorski pijat, Mađarski perkelt, dagnje na buzaru, brudet s palentom, vinski gulaš ili pak kocka od skute i smokve i kolač Frankopan uz naravno vrhunska vina žlahtinu, cabernet sauvignon, malvaziju..

 

Poziv je ovo svim domaćim ljudima i svim gostima da uživaju i opuste se uz domaću glazbu, gastronomiju i vina ovog kraja kroz jednodnevnu manifestaciju koja će ujedno i zatvoriti ljetna događanja u Novom Vinodolskom. Isto tako, prilika je ovo i ugostiteljima za prezentirati dio svoje ponude te tako možda privući i nekog novog ljubitelja njihovih delicija.

Tendencija i želja ove manifestacije je upravo to da zajedno, u veselom tonu i uz delicije ovog kraja ispratimo turističku sezonu odnosno ljeto te stoga pozivamo sve sugrađane i goste, da podrže ovaj događaj te da nedjeljno jutro provedu u Novome i uživaju u gastronomskim vještinama naših vrhunskih kuhara.

Ova je sezona bila uistinu jako dobra te ovim putem zahvaljujemo i svima na ogromnom trudu kojim su doprinijeli da se naši gosti ovdje lijepo osjećaju i uvijek rado vraćaju. Vjerujemo da sinergijom u budućnosti možemo samo rasti i imati još uspješnije rezultate sezona koje su pred nama te isto tako pružiti našim gostima razlog za posjetu i izvan ljetne sezone.

Organizatori: Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski, Grad Novi Vinodolski, KTD Ivanj, Ugostitelji s područja grada Novog Vinodolskog

Za više informacija kliknite na TZ Novi Vinodolski.

Prethodni tekst – DOŽIVITE ISKUSTVO BERBE GROŽDA U NOVOM VINODOLSKOM!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci