U utorak se u Novom Vinodolskom obilježava Svjetski dan turizma
U

Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski će se pridružiti obilježavanju Svjetskog dana turizma, u utorak 27. rujna prigodnim programom u suradnji s Narodnim muzejom i galerijom Novi Vinodolski, vinskom kućom Pavlomir, suvenirnicom Drveni val i restoranima s područja grada Novog Vinodolskog.

Na sam Svjetski dan turizma, Narodni muzej i galerija besplatno će primati svoje posjetitelje od 9:00 do 15:00 sati te će od 10:00 do 11:30 sati biti održana radionica za osme razrede Osnovne škole Ivana Mažuranića pod nazivom „Kako predstaviti svoj grad?“. Učenike će turistički vodič upoznati sa važnošću ove profesije te ih provesti Muzejom i gradom uz priče iz novljanske prošlosti.

Suvenirnica Drveni val će svoje suvenire nuditi po posebnoj ponudi odnosno popustu od 10% na sav asortiman, dok će cijena degustacije vina u vinskoj kući Pavlomir također biti manja za 10%.

Ugostitelji s područja grada Novog Vinodolskog uključili su se u obilježavanje Svjetskog dana turizma te osmislili posebne menije za taj dan. Tako će se delicije naših ugostitelja u sklopu ove posebne ponude moći kušati u restoranu Mirakul, restoranu Admiral, pizzeriji Nava, konobi Studec, bistro konobi Lucija, restoranu Danica, konobi Navigare i konobi Pod Orajom.

Pozivamo vas da iskoristite ovu posebnu ponudu na Svjetski dan turizma i dođete u Novi Vinodolski!

Za više informacija kliknite na TZ Novi Vinodolski.

Tekst, foto: PR

Prethodni tekst – NEDJELJU REZERVIRAJTE ZA NOVLJANSKE GUŠTE I ZA NOVI VINODOLSKI!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci