Novi uspjeh riječke poduzetnice Anje Zambelli Čolak!
N

U moru svakakvih vijesti mi volimo – dobre vijesti! Nedavno smo vam u našoj rubrici Face Behind The Brand prestavili Anju Zambelli Čolak, a dva tjedna poslije intervjua riječka je poduzetnica primila priznanje koje svakako zaslužuje da Zambelli Brand Design opet spominjemo na Stilueti!

Velika vijest, ne samo za Rijeku,  već za cijelu Hrvatsku. Najveći portal vizualnih identiteta i logotipa – LogoLounge objavio je ovogodišnje pobjednike. Čak dva rada za brandove „Leen’s“ iz Dubai-a te „Logista“ iz Rijeke proglašeni su kao jedni od pobjednika. Oba vizualna identiteta dolaze iz studija Zambelli Brand Design i dizajnerice Anje Zambelli.

Anja Zambelli Čolak

Naime, ove godine bilo je prijavljeno preko 43,000 logotipa iz cijelog svijeta, a samo nekolicina ulazi u prestižnu knjigu koja se godišnje objavljuje kao izbor najboljih svjetskih logotipa i vizualnih identiteta. Inače LogoLounge publikacija najprodavanija je knjiga takvog tipa na svijetu te je vrlo cijenjena od strane stručnjaka te ukupne dizajnerske industrije.

Sama organizacija LogoLounge postoji od 2002. godine te je u svrsi otkrivanja novih trendova vizualnih identiteta u svijetu.

„Iznimno sam sretna zbog ovog priznanja i doslovno sam se rasplakala kada sam vidjela mail od LogoLounge-a. „Posebno me veseli što dokazujemo kako našim znanjem možemo biti u vrhu svjetskih standarda i trendova i to sa stranim brandovima kao sto je Leen’s iz Dubai-a, ali i sa domaćim brandovima poput Logiste.“, izjavila je autorica Zambelli. 

Leen’s je inače vrlo poznati lanac restorana u Dubai-u i Abu Dhabi-u koji je se obratio upravo hrvatskoj dizajnerici za kompletni re-branding vizualnog identiteta te postavljanje strategije branda. Logista je pak domaća tvrtka koja je među 400 najvećih hrvatskih tvrtki prema Privrednom Vijesniku već 12 godina za redom, a prema London Stock Exchange-u uvrštena je i među 1000 europskih tvrtki koje svojim poslovanjem inspiriraju Europu.

Anji čestitamo i zaključujemo – tamo gdje ima znanja, volje i entuzijazma, uspjeh ne može izostati! Koristimo priliku da vas podsjetimo i na naš video intervju:

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci