ZTC

Nedavno se održao DanceFest Novi Sad, internacionalno plesno natjecanje na kojem se riječka plesna skupina predstavila već šestu godinu! 

“Na put je krenulo 37 članova sa 7 koreografija od kojih je nagrađeno 6, te smo se u našu Rijeku vratili sa 4 zlata, jednim srebrom, jednom broncom, te petim mjestom s Gala večere od 20 najboljih koreografija cjelokupnog natjecanja.” K2K

Nagrađene koreografije su:

  1. Cool off, Contemporary/modern grupa senior, 1. mjesto, koreografija: Kristina Paunovski, 5. mjesto Gala večeri.  
  2. Roota, Hip hop tim senior, 1. mjesto, koreografija: Anita Jakirčević, 13. mjesto Gala večeri
  3. Urban kalrz, Hip hop grupa junior I, 1. mjesto, koreografija: Andreja Brozović
  4. Another day of sun, Musical best age II, 1. mjesto, koreografija: Tanja Metikoš
  5. Ready, steady, go, Hip hop duo/trio junior I, 2. mjesto, koreografija: Andreja Brozović
  6. Held, contemporary/modern grupa junior II, 3. mjesto, koreografija: Kristina Paunovski

Najveći uspjeh postigla je koreografija Cool off u koreografiji umjetničke direktorice, trenerice i koreografkinje Plesnog centra K2K Kristine Paunovski s kojom su osvojili prvo mjesto već  treću godinu zaredom na vrhu kategorije Contemporary/modern grupa!

Između više od 500 koreografija festivala, na Gala večeri koja se sastoji od 20 koreografija sa najvećim brojem bodova na cijelom natjecanju, Plesni centar K2K je osvojio 5. i 13. mjesto. 

“Još smo uvijek pod dojmom svih događaja ovog vikenda, ali smo iznimno ponosne na sve naše plesače, ali i sve kolege iz Rijeke i iz Hrvatske koji su postigli uspješne rezultate. Također, želimo zahvaliti umjetničkoj direktorici centra Kristini Paunovski bez koje ovaj uspjeh ne bi bio moguć i trenericama Tanji Metikoš i Andreji Brozović na radu, predanosti i ljubavi koju prenose na svoje plesače, te vanjskoj suradnici i koreografkinji Aniti Jakirčević. I na kraju, veliko hvala svim roditeljima koji iz dana u dan podržavaju svoju djecu i rad Plesnog centra K2K.”

Čestitamo!

Fotografije: Privatni arhiv K2K

Kancelarija bar