Novi SEAT Leon je u gradu!
N

Ostali smo doma, pokazali da smo odgovorni i savjesni, a sada je vrijeme  da nadoknadimo trenutke, stvaramo nove uspomene i istražujemo nova mjesta! Prošli smo tako puno u tako malo, prilagođavali se novim vremenima, učili o sebi u novim okolnostima, a sada je vrijeme da u svoje dane unesemo novu energiju.

Energiju istraživanja i uživanja dok nam pogled leti novim vidicima, a srca ispunjava svaki novi prijeđeni korak na putu života, svaki novi prijeđeni kilometar na cesti naših planova!

Naravno, svako putovanje zabavnije je i ljepše u pravom društvu i uz dobre prijatelje,  one koji će utjecati da se u svakom trenu osjećate sigurno i ugodno. Novi prijatelj je u gradu i pobrinut će se da vožnja ka novim uspomenama i uspjesima bude savršeno zadovoljstvo! On je SEAT Leon, atraktivan, moćan, neodoljivo šarmantan, a čeka vas u Porsche Inter Auto salonima u Zagrebu, u Rijeci i Splitu. 

Pogledajte video, saznajte sve tehničke karakteristike i upoznajte Leona!

NOVI SEAT LEON

EVO GA! ???Novi SEAT LEON napokon je stigao u salone!Naši prodajni savjetnici čekaju vas u Porsche Inter Auto salonima; u Rijeci, Splitu i Zagrebu!#PorscheInterAuto #Seat #Leon #NewSeatLeon

Objavljuje Porsche Inter Auto Hrvatska u Četvrtak, 14. svibnja 2020.

Sigurni smo da su ova pomalo nestabilna vremena koja su nas snašla pokazala da je najbitnije okružiti se onima na koje možete računati u svakom trenu, onima koji vas nikad neće razočarati.

I upravo zato naše povjerenje ide Porsche Inter Autu  jer možda ne znamo što nas i u nekim novim danima čeka, ali znamo da je upravo zato osjećaj sigurnosti i povjerenja najbitniji!

Posjetite SEAT salone, upoznajte novog Leona i požurite jer svi već znaju da je novi ljepotan u gradu! Stvoren da sjaji!

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci