Novi projekt, kolumna *Grad znanja* Maje Vizjak uskoro na Stilueti!
N

Jesen ne treba shvatiti kao doba godine kada se usporava, ušuškava za nadolazeću zimu i zimski san. Stilueta svako doba godine vidi kao inspiraciju za nove sadržaje stoga uskoro naša kolumnistica suradnica Maja Vizjak kreće s novim projektom *Grad znanja* kroz koji će svaki petak ugostiti znanstvenike.

Znanje je posebna kategorija koju treba posebno njegovati jer to  je bezvremenski kapital, ne poznaje jezik, granice, boju kože ili spol, neotuđiv je i stoga ljude koji se njime bave treba pod posebnim svjetlom razmatrati.

Mnogi su pojedinci iz naše okoline napravili velike dosege u svome profesionalnome radu te ostali skromni pojedinci kojima publicitet nije u fokusu.

Sve što rade, rade nesebično radi društva u kojem žive da doprinesu zajednici. Motivaciju nalaze u mnogim činjenicama i situacijama i stoga imaju zanimljive priče koje su sve samo ne jednolične. Radi se o iznimnim pojedincima koji čine ovaj svijet boljim mjestom za život i slobodno možemo reći da su stup ovoga društva i moralna vertikala.

Naša budućnost, rast i razvoj u njihovim je dobrim rukama te nam imaju štošta za priopćiti te o sebi ispričati!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci