Novi proizvod Paške sirane-sirni namaz Tartuf osvojio medalju, a vi osvojite poklon paket na Stilueti!
N

Paška sirana ovjenčala se još jednom lijepom nagradom. Riječ je o medalji za sirni namaz Tartuf kojeg je dobila na International Cheese Awards-u u Engleskoj.

“Ovo je veliko priznanje za nas budući da se radi o jednom novitetu u paškom sirarstvu – proizvodnji sirnih namaza s kojima se prije nikada nismo bavili. Mi smo specijalizirani za proizvodnju tvrdih i polutvrdih sireva kao i ostale sirane na otoku Pagu. Sirni namazi su nešto novo i posebno nas veseli što su ih kupci prepoznali. Upravo zato, medalja s International Cheese Awards-a je jedan snažan vjetar u leđa i motivacija da budemo još bolji, ali i potvrda da radimo dobar posao.”

U nabavku stroja za proizvodnju sirnih namaza upustili su se u ovim izazovnim vremenima i zaista dugo razvijali ovaj proizvod, ova medalja potvrđuje da je vrijedilo truda i da je proizvod vrhunske kvalitete!

Za sad  u ponudi Paška sirana ima dvije vrste namaza; sirni namaz Classic i sirni namaz Tartuf. Sirni namaz Classic radi se od miješanog; ovčjeg i kravljeg mlijeka, dok je sirni namaz Tartuf kako mu se i samo ime kaže- s tartufima. U planu je i proširenje linije novim okusima. 

Medalja s International Cheese Awards-a je i najljepši poklon za 75. jubilej koji Paška sirana slavi ove godine!

Imamo još dobrih vijesti! Vrijeme je za darivanje u suradnji s  Paškom siranom, ispod Stilueta Facebook objave ovog članka, napišite nam tko je najveći ljubitelj sira u vašoj okolini, a možda ste i vi sami? Slučajnim odabirom jednog komentatora/komentatoricu darovat ćemo paketom koji uključuje – dva sirna namaza i poklon paket Paški duo.

Darivanje se odnosi na područje RH, traje do srijede, 10.studenog, do 12 sati. Ime dobitnika objavit ćemo i kao update ovoga članka. Sretno!

UPDATE: DOBITNICA JE PATRICIA KRASIĆ!

Izvor: službena stranica Paške sirane

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci