Novi kanal CineStar TV 2 HD donosi još više filmova
N

Od 03. veljače CineStar TV Channels postao je bogatiji za još jedan filmski kanal

CineStar TV Channels obogaćuje filmsku žeđ svojih gledatelja lansiranjem novog vrhunskog filmskog kanala CineStar TV 2 HD, koji je s emitiranjem krenuo 03. veljače. Za najveće filmofile pripremili su pomno odabrane filmske poslastice na filmskom kanalu za sve uzraste. Odlični rezultati rasta gledanosti CineStar TV kanala iz godine u godinu potvrđuju interes i neutaživu glad za filmskim kanalima na kojem se emitira samo odabrani sadržaj. Kako bi svim gledateljima ponudili još više sadržaja kojeg neprestano traže, te dodatno zadovoljili ljubitelje filma, CineStar TV Channels grupacija filmskih kanala odlučila je pokrenuti novi kanal CineStar TV 2 HD.

CineStar TV 2 HD je filmski kanal za sve generacije, namijenjen izbirljivoj filmskoj publici i prilagođen obiteljskoj atmosferi. Upravo na ovom kanalu moći ćete pronaći najbolji sadržaj na jednom mjestu, jer CineStar TV 2 HD emitirat će samo odabrane blockbustere, nominirane i nagrađivane filmove, vječne klasike te odabrane serije i sitcome.

 „CineStar TV 2 HD pokrenut je jer pomno pratimo želje naših gledatelja, kao i potrebe na tržištu. Primijetili smo da ima mnogo filmskih kanala sa različitim sadržajem, no niti jedan kanal ne obuhvaća samo najbolji content. Upravo je CineStar TV 2 HD pokrenut kako bi gledatelji mogli okrenuti na jedan kanal i imati sav content koji požele – na jednom mjestu!“ – ističe Tomislav Vinceković, direktor Duplicato Media d.o.o.

Kako bi obuhvatili sve generacije, sadržaja za cijelu obitelj, ali i one najmlađe zasigurno neće nedostajati. Za one najveće filmofile pripremljene su i ekskluzivne reportaže sa snimanja iz najpoznatijih hollywoodskih studija, intervjui s vrhunskim glumačkim zvijezdama i redateljima, te mnoštvo zanimljivih behind the scenes kratkih video isječaka.

 „U prvih mjesec dana emitiranja novog filmskog kanala CineStar TV 2 HD, gledatelji mogu očekivati veliki broj novijih naslova i kultnih filmova, za svakoga po nešto.  Tako će se na rasporedu naći oscarovski naslovi poput humorne drame I, Tonya (Ja, Tonya) s Margot Robbie u glavnoj ulozi, Spielbergov The Post (Novine) s fantastičnom Meryl Streep i Tomom Hanksom te Silver Linings Playbook (U dobru i u zlu) sa Jennifer Lawrence i Bradley Cooperom. Također, gledatelji će imati priliku pogledati blockbustere poput adrenalinske akcije Need For Speed, te probrane najatraktivnije naslove kao što su Killing Them Softly (Ubij ih nježno) sa Brad Pittom i Legend sa Tom Hardyjem”  – naglasio je Denis Borić, urednik programa CineStar TV Channels

Uronite u glamurozni svijet Hollywooda uz još bolje iskustvo gledanja televizije, jer CineStar TV 2 kanal emitirat će se u HD visokoj rezoluciji uz 5.1 Audio Surround format zvuka.

Dolaskom novog kanala, prvi od pokrenutih kanala CineStar TV, koji već preko deset godina emitira vrhunske filmske uspješnice, postaje CineStar TV 1. Uz novitete na tek pokrenutom kanalu, pripremljen je raznovrsni program na CineStar TV 1 kanalu, najgledanijem kanalu iz godine u godinu.

Zato, ispucajte kokice, zavalite se u naslonjače i pripremite se za cjelodnevno uživanje pred malim ekranima. CineStar TV 2 HD kanal kao sedmi kanal CineStar TV Channels grupacije krenuo je s emitiranjem 3. veljače, a dostupnost na platformama operatera možete provjeriti na CineStar TV Channels web stranici pod rubrikom OPERATORI.

Da ne propustite svoj omiljeni sadržaj, svakodnevno pratite raspored emitiranja na web stranici kanala u rubrici RASPORED, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i INSTAGRAM.

O CineStar TV Channels

CineStar TV Channels grupacija filmskih kanala nalazi se na samom vrhu po gledanosti iz godine u godinu. Sa svojih šest žanrovski predodređenih kanala CineStar TV 1, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy HD, CineStar TV Comedy&Family HD, CineStar TV Premiere 1 HD i CineStar TV Premiere 2 HD, dostupna je kod gotovo svih operatera u sedam zemalja regije i obuhvaća više od četiri milijuna kućanstava, a sada je tu i novi CineStar TV 2 HD, obogaćen sa još više sadržaja. Gledateljima je samim time omogućeno preko 144 sati filmova i serija na dan, a budući je da svaki kanal žanrovski predodređen, u svakom trenu na jednom od kanala možete odabrati film ili seriju po trenutnom raspoloženju. Za slobodan i neograničen odabir sadržaja kojeg želite gledati tu je pretplatna video-on-demand usluga CineStar Premiere Plus.

Ukoliko još uvijek nemate dostupne kanale CineStar TV Channels grupacije, potražite ih kod svog operatera jer u 2020. godini pripremili su mnoštvo pozitivnih iznenađenja.

Izvor: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci