ZTC

Ljeto je prošlo, a jesen se vratila u grad. Baš, kao  i  uvijek posjećena  Čakulaonica. Kako je i najavljeno  na prethodnoj Čakulaonici, počeo je novi ciklus „radionica“ za samohrane roditelje i jednoroditeljske obitelji.

Neizrecivo smo počašćeni i sretni što smo na  početku novog ciklusa Čakulaonica ugostili posebnu i jedinstvenu ženu Sandru Petrž“, izjavila je Ana Mišić, voditeljica Čakulaonica i urednica portala Sretna mama.

Sandra je nadasve iskrena i vedra, nevjerojatno hrabra žena koja je do sada nadahnula  mnoge žene  da se oslobode okova nasilja i zlostavljanja, iskreno i bez zadrške, progovorila o svom životnom iskustvu kao zlostavljane djevojčice i žene.  Kako je i sama rekla, svoju je traumu zapisala i tako je nastao njen autobiografski roman Sandročka zlostavljana.

Svojom  životnom pričom, Sandra je  prvenstveno željela ohrabriti žene da prekinu začarani krug nasilja te da  glasno prozovu svoje zlostavljače.

Nasmijana i optimistična je sa svima prisutnima svoju istinitu, dirljivu, snažnu i dojmljivu priču koja je sve ganula, ali istovremeno i ohrabrila. Prenijela je i važnu poruku, a to je da je potrebno vjerovati prvenstveno – sebi.  Iz Sandrine životne priče rodila se snažna i važna poruka da svjetlo na kraju tunela ipak postoji.  Nakon svih udaraca i suza koje je doživjela, danas je sretna. Najponosnija mama, ali i sretna supruga. Sadašnji suprug  Branko, velika joj je podrška u svemu što radi.

Samo ste vi te koje možete promijeniti nešto, promijeniti sve što vam smeta i što vas boli! Nitko drugi ne može to učiniti umjesto vas. Vi i samo vi odlučujete!-  poručila je na kraju.

Ovu Čakulaonicu je podržala kao i uvijek NIVEA kojoj se pridružila tvrtka PIP!

Izvor: PR

Kancelarija bar