Novexpert i Lusso Couture u službi slavlja ženske ljepote
N

Šesto izdanje modne manifestacije CITY 45 20 je iza nas. Ostaju nam predivni dojmovi i suradnje koje smo ostvarili, a s nekim brandovima surađivali smo prvi put! Raduje nas da je našu viziju prepoznao brand Novexpert.

Novexpert na Trsatskoj gradini!

Novexpert je francuski brand i svi  proizvodi su  formulirani, razvijeni, proizvedeni i pakirani u Francuskoj. Jedinstvenost branda je u proizvodima koji su 100% prirodnog porijekla s 0% konzervansa i 0 % alegena.

Upravo je ovaj vrhunski brand prepoznao važnost da podrži manifestaciju i dizajnere! Iz linije proizvoda s hijaluronskom kiselom riječka dizajnerica Linda Lukežić, Lusso Couture isprobala je Umirujuću tonik vodicu s hijaluronskom kiselinom i Lip´up-booster za usnice.

Linda pažnju plijeni  kreacijama, ali i lijepim njegovanim izgledom, a sada je razotkrila i svoju tajnu… Upravo je ova dizajnerica na  Trsatskoj gradini predstavila prelijepu ljetnu kolekciju, savršenu za ljetne dane.

A savršeni su i Novexpert proizvodi, francuski šarm i kvaliteta! Ljepota i moda u bliskoj su vezi, što pokazuje i ova priča jer i premium proizvodi baš kao i vrhunske kreacije slave žensku ljepotu i čine ju bezvremenskom.

NovExpert je medicinski francuski brand koji potpisuju renomirani francuski doktori, a pronaći ih možete u odabranim ljekarnama i putem službenom webshopa – NOVEXPERT.

Uživajte u toplim ljetnim danima, uživajte u sebi i priliku uvijek pružite kvaliteti i ne brinite – mi pazimo da vam prijateljski pružimo samo kvalitetne sadržaje i preporuke!

Dodajmo još samo… La vie est belle!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci