Probali smo Novelius Medical kolagen i imamo jako dobre dojmove!
P

Kako na policama pronaći dobar i kvalitetan proizvod? Teško, i radi zasićenja tržišta, sve teže. Ipak, o kvaliteti se uvijek priča. Na kavicama, u medijima, ono dobro uvijek pronađe put, a tako je i informacija o ovom kolagenu pronašla put do nas. Nakon objave teksta, Novelius Medical kolagen smo odlučili i koristiti, a dojmove donosimo u nastavku.

Znate li zašto je kolagen bitan?

Jeste li znali da je kolagen glavni protein u koži? Proizvodnja dostiže svoj vrhunac do 25 godine života, a nakon toga krene godišnje opadati za 1- 1,5%. Ženama se u prvih pet godina menopauze može smanjiti proizvodnja kolagena čak do 30%. Primjera radi, u dobi od 50 godina naša koža proizvodi cca 40% manje kolagena nego sa 25 godina!

Konzumacija kolagena ima razne zdravstvene dobrobiti, od ublažavanja bolova u zglobovima do poboljšanja zdravlje i ljepote kože.

Novelius Medical kolagen misli na estetiku i ekologiju

Novelius Medical Hydrocollagen klinički dokazano poboljšava hidriranost, glatkoću i elastičnost kože, poboljšava čvrstoću i gustoću kose te sprječava nastanak dubinskih bora. U Hrvatskoj je dostupan kao jedinstven proizvod i svojom vrhunskom kvalitetom “čistog sastava”. Važno je naglasiti kako  Novelius Medical Hydrocollagen ne sadržava šećer, umjetna sladila, emulgatore, konzervanse ili bilo kakve druge umjetne dodatke. Ne sadržava čak ni vitamine ili druge stvari koje bi mogle utjecati npr. na rast noktiju ili kose, što znači da su svi pozitivni učinci isključivo posljedica tvorbe novog kolagena u tijelu.

Jedna kutija sadrži 28 vrećica koje omogućavaju da svoju dnevnu dozu ljepote i zdravlja ponesete i konzumirate bilo kad i bilo gdje. Doista jednostavno! Samo umiješate sadržaj vrećice u 200 ml vode ili tekućine po svojem izboru i miješate dok se potpuno ne rastopi jer se tako najbrže apsorbira u organizam.

Okus je ugodan i sladak, brzo se topi u vodi i vrlo brzo steći ćete naviku popiti jednu čašu vode s kolagenom dnevno. Praktično pakiranje spašava stvar kad imate intenzivan dan! Izvrsno i jednostavno rješenje za poduprijeti rast nove kose, za jače nokte i zdraviji, nahranjeniji izgled kože lica.

Proizvod koristi i naš muški član redakcije, oduševljen je kosom i priznaje kako bez kolagena ne može zamisliti dan!

Ostavljamo pomalo zimu za sobom s pogledom ka proljeću. Dok čekate da procvatete ne zaboravite da je put do zdravlja i ljepote put na koji morate ponijeti dobru volju i dobre proizvode! To naravno uključuje kolagen!

Novelius Medical pratite na Instagramu, službeni webshop bit će uskoro predstavljan. 

Prethodna recenzija – Isprobala sam anti age kremu s potpisom brenda My Skin by Dr. Kaliterna

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci