Nove kolekcije stigle su u riječki butik Bombastik!
N

Proljeće u Rijeci je vremenski zakasnilo no još uvijek nije kasno da u proljetnim danima uživate, uz kavice na otvorenom, sunčane dane i lijepe modne kombinacije!

U potrazi za savršenim proljetnim stilom posjetili smo riječki butik Bombastik koji se nalazi u Robnoj kući Ri i moramo vam otkriti – oduševljeni smo!

Poslovni stil u proljetnom ruhu, romantični boho stylinzi, casual kombinacije koje će podići svakodnevne kombinacije, Bombastik je ovoga proljeća poprimio najljepše proljetno izdanje i ne čudi da u svakoj prilici kad smo prisutni butik posjećuju žene svih generacija!

Moramo pohvaliti i ljubazne djelatnice koje će odvojiti vrijeme i pomoći vam složiti najljepše kombinacije kao i posvetiti vam pažnju ukoliko tražite styling za točno određenu priliku!

Haljine, suknje, hlače, bluze, sakoi samo su dio ponude ove šarmantne modne oaze u centru Rijeke u koju stalno dolaze nove kolekcije, a odjevni predmeti dolaze u limitiranom broju i po atraktivnim cijenama što vam daje priliku da budete jedinstveni i da istaknete svoju osobnost odjećom.

“Stil je način da kažete tko ste bez da morate pričati“, rekla je poznata stilistica Rachel Zoe i s ovom se izjavom i mi slažemo. Vrlo malo je potrebno da ostavimo prvi dojam, vrlo malo je potrebno da u modnoj igri uživamo. A pravi je užitak pronaći mjesto koje spaja i odličan asortiman i odličnu uslugu.

Butik sa srcem i dobrom emocijom, mjesto koje odlično spaja i trendove i klasiku, sve je to Bombastik!

Mjesto koje žene vole, dolaze sretne, a s crvenim vrećima u rukama izlaze još i sretnije! Taj osjećaj sreće vam želimo, uživajte u bombastično ugodnoj kupovini i iskoristite 30% popusta na traperice, akcija traje do 06. lipnja! 


Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci