Nove kolekcije cipela čekaju vas u Bombastik trgovini u RK RI!
N

Proljetne šetnje, izleti u prirodu, noćni izlasci!

Ne čudi da je ovo godišnje doba mnogima omiljeno jer pruža široku lepezu trenutaka u kojima možete uživati i puniti baterije nakon hladnih zimskih dana. Proljeće je poput buđenja, imamo više snage i energije, želimo se osjećati bolje i izgledati bolje, više pažnju posvećujemo prehrani, hobijima i naravno – modi!

Kako bi neopterećeno uživali u svim trenucima jako je bitna obuća!

Spoj udobnog koraka, ali i trendy dizajna idealna je kombinacija, a mi smo ju pronašli u centru Rijeke. Točnije, u Robnoj kući Ri, Bombastik se nalazi na prvom katu i već godinama Riječankama donosi super kolekcije i pruža mogućnost da pronalaskom pravih cipela pronađu put do nekih svojih pravih životnih trenutaka!

Tenisice i cipele s platformom, stileto cipele, sandale s nižom i višom potpeticom, torbe i ruksaci, ovo je samo dio ponude koja privlači pažnju!

Cijeli spektar boja koja su IN ovoga proljeća – žuta, crvena bijela, rose gold, vrlo je lako pronaći nešto za sebe i osvježiti svoj ormar!

Od decentnih komada do vrlo upečatljive obuće, ovaj je butik pronašao način kako udovoljiti željama, potrebama i stilovima kupaca svih generacija. Osobnost je ono što nas međusobno ističe, a jezik osobnosti je naš stil.

U potrazi za dobrim proljetnim stilom, nezaobilazno je mjesto Bombastik!

Prije nego vam poželimo super trenutke shoppinga, podijelit ćemo s vama jedan citat koji volimo: „Daj djevojci pravi par cipela i osvojit će svijet“,  Marylin Monroe.

Ova ikona stila sve je rekla, a mi ćemo vam napisati još samo ovo:

Uživajte u kupovini i javite nam vaše favorite!


Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci