ZTC

Iz radionice unik_At stigla nam je nova kolekcija nakita #botun u koji je dizajnerica Antonela Tomić iz Splita uložila puno ljubavi i truda, kako bi stvorila elegantan i ženstven nakit kojeg obožavamo.

Kolekcija se sastoji od limitiranih naušnica, narukvica, prstenja i ogrlica izrađenih od alpake, eko kože do tekstila. Uz prigušeni srebreni sjaj komada nakita, koji god odabrali, biti će idealan dodatak za postizanje pravog outfita. U fokusu ove kolekcije se nalazi žena života, i njezine godine nisu važne. 

“Žena je žena, bez roka trajanja, i svaka žena u sebi krije određenu pripovijetku – nježnu, a istovremeno snažnu.   Kao i do sada i u ovu smo kolekciju udahnuli dašak prošlosti.” – Antonela Tomić

Predmeti nisu nastali brzo, već kroz nekoliko etapa pažljivog i detaljnog rada. Takvi pomažu da se izrazi i definira osobni stil koji je teško smjestiti u određenu kategoriju. Sve modele možete pogledati na Instagram profilu ili Facebook stranici brenda, putem kojih ih možete kontaktirati upitima.

Foto: PR

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar