Nova modna adresa u Zagrebu, Nada Došen otvorila svoj prvi butik!
N

Zahvaljujući poznatoj modnoj dizajnerici Nadi Došen, strogi se centar Zagreba okitio novom, vrlo jedinstvenom modnom adresom. Riječ je, naime, o njezinom prvom butiku imena DNK koji je svoje mjesto pronašao u Masarykovoj ulici 11.

Butik minimalističkog, no upečatljivog dizajna interijera, svoje je vješalice ispunio odjevnim komadima iz ponude brenda DNK by Nada Došen no, budući da je dizajnerica svojim kupcima željela ponuditi mogućnost da kreiraju total look, na policama su se našli i modni dodaci drugih domaćih brendova koji se međusobno stilski nadopunjavaju. Svoje su mjesto u novootvorenom butiku DNK tako pronašle fantastične Marmelo torbe autorice Dunje Sučić, unikatni nakit Art Sfabijan Sanje Fabijančić, ručno tkani, unikatni šalovi brenda Breaking the Waves Sanje Šebalj i Miga- san o tkanju Miroslave Margetić te čudesni Bruketa komadi nakita Morane i Vilene Bruketa, a ponudu će pomno biranim, unikatnim šeširima iz svoje manufakture oplemeniti i cijenjena dizajnerica Nada Kobali. Vjerni obožavatelji dizajna Nade Došen, ali i oni koji će to tek postati, u butiku mogu pronaći odjeću iz njezine aktualne kolekcije za proljeće/ljeto 2019., no i poneki komad iz prethodnih kolekcija po sniženim cijenama.

Za prozračan, jednostavan i vrlo pregledan izgled butika DNK, u kojem prevladavaju crna i bijela boja, zaslužan je Sven Došen, nećak dizajnerice i student četvrte godine Arhitektonskog fakulteta koji je izgled interijera uskladio tako da ide rukom pod ruku s estetikom brenda.

“Pri osmišljavanju interijera vodili smo se željom da izgled butika bude posve estetski usklađen s odjećom i modnim dodacima koje nudimo. Već se duže vremena osjećam dužnom ponuditi svojim vjernim kupcima iskustvo kupovanja u ugodnom prostoru koji rezonira s imidžem mog brenda, a butik DNK izgleda upravo onako kako sam zamislila”, izjavila je dizajnerica koja je svojim kupcima, povodom otvorenja butika, do 10. svibnja, odlučila pokloniti popust od 15% na odjeću brenda DNK by Nada Došen.

?????????
?????????
?????????


Foto: Gabi Došen

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci