Nova Lady in Black kolekcija s potpisom zadarskog brenda Becha
N

S dolaskom visokih temperatura sve žene vrlo rado posežu za komadom odjeće u kojem se najbolje osjećaju u najtoplijim danima u godini – haljinom.

U moru boja, uzoraka i materijala, jedna ipak ima mjesto u svakom ormaru, a to je mala crna haljina koja je ultimativni klasik čak i tijekom tople sezone. Upravo zbog toga se zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić odlučila dizajnirati kolekciju malih crnih haljina s kojima će se, vjerujemo, oduševiti sve trendseterice, ali i one koje nisu stroge pobornice modnih trendova.

Naime, Boženine kreacije odišu klasikom i holivudskim glamurom, a ovisno o modnim dodatcima možete stvoriti decentni ili efektni look. Njena kolekcija “Lady In Black” broji šest modela koje prate liniju tijela te pristaju svakoj ženi. Kao inspiracija za dizajn, Boženi su poslužile 80-te godine kojima je uvijek vjerna pa tako haljine, odnosno žensko tijelo upotpunjuju volani, ali i mašne koje su postale njen zaštitni znak.

Boženine haljine dolaze u svim veličinama i pristaju svakoj figuri jer dodatno naglašavaju ženske obline. Napravljene su od matiranog rastezljivog materijala koji se ljubi uz tijelo. Uz pomoć samo nekoliko modnih detalja i trikova, Božena nam govori kako ih je moguće transformirati u opušteni dnevni, ali i elegantni večernji look.

 Ako želite postići svečani look, malu crnu haljinu je najbolje upariti s kristalnim nakitom i srebrenim cipelama, odlično će ih upotpuniti i nude štikla te minimalistički nakit, a ako netko želite jači modni izričaj tada ju je najbolje upariti s modnim dodacima u smaragdnoj ili ciklama boji. Za koji god se look odlučite, zapamtite – mala crna haljina neizostavan je komad u vašoj garderobi.

Photo:Karmen Oblak

Model: Elena Dizdar

Make Up: Matea Beranek

Hairstyle: Teuta Salon 

Izvor: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci