Nova kolekcija domaćeg branda Mashna donosi ogrlice i ukrase za kosu za ljetne stylinge
N

Hrvatski brand Mashna ima novu cvjetnu kolekciju. Ogrlice i ukrase za kosu bez kojih nećete moći zamisliti ljeto. Upečatljiva, unikatna, nikad šarenija i veselija kolekcija ogrlica stigla je u pravi čas. 

Trebaš novi početak? Procvat, buđenje ili jednostavno veseo, šareni dan? 

Nova kolekcija brenda Mashna oraspoložit će svaki trenutak ovog ljeta. Nikad šarenija, zaigranija i kreativnija ogrlica novitet je kojeg ćete rado nositi i uz najjednostavnije modne odabire.  Dizajnerica mladog brenda nakita Mashna ovog ljeta  razmišlja samo pozitivno. U cvijeću je pronašla inspiraciju za nove početke, procvat i preobražaj. Inspirativni dodatak za dan ili eleganciju za noć.

Cvijeće oduvijek ima značajnu ulogu. Vezujemo ga uz ljubav, sreću i prijateljstvo, a to je sve što ovih dana trebamo, kaže nam dizajnerica. Ako dosad već nismo, vrijeme je da probudimo lijepo u nama i ljudima koji nas okružuju. Budemo si pogon i podrška. 

U kolekciji upečatljivih ogrlica, Petra je spojila  najbolje od boja i počastila nas neodoljivim novitetima koji su idealni za vruće ljetne dane i večeri.

Razmišljala sam tako da je najjednostavniji način da od običnog dnevnog ili večernjeg stylinga postignem upečatljiv i privlačan, taj da ponudim efektan komad nakita. Trendseterice odavno znaju da se upravo na taj način može kompletno promijeniti percepcija nečijeg stila. Dobiti punoća i  personalizacija svake modne kombinacije. A i lijepo je osjećati se potpuno. Drugačije i privlačno. 

Svaki komad je unikatan jer kombinacije cvijeća i boja slažem po trenutačnoj inspiraciji i osjećaju, pa je to, govori nam, jos jedna od posebnosti ove kolekcije. Nitko, tvrdi nam, neće nositi dvije iste ogrlice. 

Uz kolekciju ogrlica, dizajnerica je osmislila i ukrase za kosu za djecu, pa ih majke i kćeri, ali i prijateljice ili sestre mogu zajednički upariti.  I to je jedan od načina da dočaraju svoju bliskost i povezanost. Da budu, zaključuje dizajnerica, jednake, a različite. Bliske.

Izvor: PR

Fotografije: Ana Bolobicchio (Anushcka Sien)

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci