Nova knjiga popularne autorice ljubavnih romana Suzanne Enoch: Grijesi jednog vojvode
N

Suzanne Enoch jedna je od najpopularnijih američkih autorica ljubavnih romana. Njezini su romani duhoviti, pametni i raskošno seksi. Čitatelji su je mogli upoznati čitajući roman „Naputci o nedoličnom vladanju namijenjeni mladim gospođicama“, „Kako ukrotiti razvratnika“, „Ponoćni susret“, „Skandal na dvoru“, „Grijeh i osjećaji“, „Poziv na grijeh“ te „Nešto grešno“. New York Times, USA Today i Publishers Weekly samo su neki od brojnih popisa na kojima je ova autorica tjednima uvjerljivo držala prvo mjesto bestselera. Enoch je u spisateljskoj karijeri napisala 47 romana koji su se prodali u milijunima primjeraka diljem svijeta. Publika i kritika s pravom su je proglasili kraljicom ljubavnih romana.

„Grijesi jednog vojvode“ osmi je naslov objavljen na hrvatskom jeziku u prijevodu Vide Milek. Ova ljubavna priča četvrti je i posljednji naslov iz nevjerojatne serije romana The Griffin Family.

Radnja: Sebastian Griffin, vojvoda od Melbournea, podigao je svoja dva mlađa brata i sestru, pobrinuo se da nađu prikladne bračne partnere i, sve u svemu, držao sve pod nadzorom. Kao jednog od najmoćnijih ljudi u Engleskoj, Sebastiana je pratio glas pristojna čovjeka koji vodi život lišen skandala. Sve dosad. Josefina Katarina Embry ljepotica je, to je sigurno, ali ona tvrdi da je princeza jedne daleke zemlje. Dok je visoko društvo opčinjeno njezinim duhom i šarmom, Sebastian sumnja da ona nešto sprema. Odlučan je suprotstaviti joj se, ali… njezina drska senzualnost i neodoljivi poljupci tako ga mame. Sebastian zna da će njihova ljubavna veza izazvati sablazan, no hoće li najmoćniji čovjek u Engleskoj sve staviti na kocku zbog princeze sumnjiva porijekla… ili će dopustiti da pohotna čežnja upravlja njegovim srcem?

Veselimo se novim naslovima, novim zapletima i našim malim trenucima za čitanje uz omiljenu kavu ili čaj i vrijeme samo za nas.

Izvor: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci