Nova kampanja istarske dizajnerice Anje Stehlik
N

Budi jaka kad je svijet protiv tebe. Stoj direktno ispred oluje, hrabro kroči svojim putem čak i ako te vjetar obara sa nogu.  Konji  kao simbol snage i slobode glavna su polazna misao  modne kampanje pod nazivom #bebrave jedne od omiljenih istarskih dizajnerica Anje Stehlik, koja kampanjom slavi žensku snagu te istinsku  sposobnost da sudjeluje u promjenama.

Ova kampanja je nova priča i nova emocija, predstavlja spoj neovisnosti, individualnosti i hrabrosti  – vrijednosti oko kojih sam vrlo strastvena. Cilj kampanje #bebrave je potaknuti žene na osnaživanje, pozitivne akcije, da slijede vlastiti put, zanemaruju  pravila kako bi živjele život ispunjen strašću.“

Raznovrsnost modela, spoj suprotnosti i konačni potpuni sklad

Kolekcija odiše profinjenom elegancijom, a kolorit je sveden na minimum pa tako prevladavaju nijanse sive, nezaobilazna crna, zemljani tonovi  koji se isprepliću s jarkom paletom boja poput ljubičaste i zelene.  

Prenaglašeni rukavi su posveta silueti 80-ih godina, a precizna konstrukcija im daje moderan finiš dodatno naglašavajući kvalitetu materijala od koje su izrađeni. Mekani pliš i koža  su također prisutni i kroz statement haljine.

Statement sakoi pročišćenih linija i naglašenih rukava, od neoprena i vune u jarkim bojama svakako će dati pečat svakoj kombinaciji ove zime. Za večernje prigode dizajnerica predlaže sofisticirane materijale od tila i brokata koja vjerno interpretiraju retro glamur.  U novoj kolekciji nalazi se 33 vrućih komada; koktel haljine, mini i maxi boho haljine, sakoi u boji košulje  i hlače već su dostupni u Stehlik studiu  u Puli, na adresi Zagrebačka 7, te webshopu anjastehlik.com.

Model:Maja Vujica
Hair: Artistic
MUA: Ella beauty
Photo: Ivana Tomić photography

Lokacija: Ranč Barba Tone

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci