Nova dimenzija luksuza – zavirili smo u Grand Park Hotel u Rovinju
N

Smješten uz samo more, na južnom kraju rovinjske šetnice te udaljen na samo nekoliko minuta od povijesne jezgre, tik uz marinu i s pogledom na baroknu baziliku sv. Eufremije s jedne strane i stoljetnu park-šumu s druge strane, Grand Park Hotel Rovinj svakome tko boravi u njemu pruža ljepotu življenja i luksuz kao iz filma.

Uživat će te u veličanstvenom pogledu na stari grad, otoke i more iz jedne od njihovih elegantno dizajniranih soba, dok će omamljujući mirisi borova i lavande nahraniti vaš um, tijelo i dušu. No osim predivnog pogleda, grada koji toliko pruža i mirisa za dušu i tijelo, Grand Park Hotel Rovinj nudi mnoštvo usluga kako bi vaš boravak bio uistinu nezaboravan.

Tako u hotelu Grand Park Hotelu nude usluge parkiranja vozila, poslugu u sobu 24 sata dnevno, pranje automobila, punionicu za električne automobile, šetališta s trgovinama, klub za djecu, uslugu najma limunzine, kiosk, bankomat, praonicu te usluge pranja i glačanja. Uživat ćete i u mnogim restoranima i barovima, Wellness & Spa tretmanima, plažama i bazenima, sportskim objektima, te za vas je tu i poslovni centar i dvorane za sastanke te concierge usluge.

Ovo je mjesto gdje se more susreće s parkom, a park s gradom – tri elementa koja se savršeno isprepleću u novom luksuznom hotelu Grand Park Hotel Rovinj.

Šetnica Lungomare Plaza, pogled na jahte i brodove u novoj marini s pet zvjezdica, plaža Mulini Beach na samo stotinjak metara od hotela, veliki gastro izbor od posebnih večera po narudžbi do opuštenih zakuski ili osvježavajućih pića uz posluživanje na najvišoj razini kao i stručno osoblje wellness i spa centra koje će ispuniti svaku vašu želju te ponuditi vas brojnim modernim tretmanima samo su još jedan poseban dodatak i kvaliteta luksuza ovog hotela.

ADRESA:

Smareglijeva ulica 1A,
52210 Rovinj, Hrvatska

KONTAKT INFORMACIJE:

+385 52 800 250

+385 52 800 215

hello@maistra.hr

www.maistra.com/hr/grand-park-hotel-rovinj


Foto: Grand Park Hotel Rovinj

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci