Donosimo aplikacije za nogometne fanove!
D

Bez obzira jeste li nogometni fan ili ne, teško je ne biti uzbuđen zbog najvećeg svjetskog turnira u nogometu koji se upravo održava. Vidjeti najbolje međunarodne igrače kako pokazuju izvanredne vještine na najvišoj natjecateljskoj razini pred tisućama obožavatelja čini ovaj događaj nenadmašnim spektaklom za milijune gledatelja.

Sada kada se krećemo kroz nokaut fazu, nogometna groznica je dosegla još viši nivo dok se momčadi pripremaju igrati za trofej najboljih na svijetu.

Ali ne ostaje sve uzbuđenje unutar službenih nogometnih arena. Nogometni fanatizam koji je generirao turnir izaziva veliko zanimanje na svim platformama, što dokazuje i interes za nogometne utakmice i aplikacije za rezultate uživo na AppGallery trgovini.

Top naslovi igrica na AppGallery trgovini:

Football Master 2

Lansiran prošlog mjeseca, Football Master 2 pruža autentično igračko iskustvo visoke kvalitete za fantasy nogometne menadžere, dopuštajući im da izgrade vlastiti tim od nule, treniraju igrače da postanu superzvijezde i igraju protiv drugih menadžera iz različitih liga i na raznim međunarodnim turnirima. Igra, službeno licencirana od FIFPro i klubova prve lige kao što su Barcelona, Manchester City i Bayern München, sadrži više od 1400 stvarnih igrača čije se igračke statistike i vještine ažuriraju u stvarnom vremenu dok igraju na terenu. Korisnik dobiva priliku skautirati i potpisivati nove igrače, a zatim ih trenirati u realističnom sportskom gradu, potičući njihovo nogometno majstorstvo kako bi postali stručnjaci u taktici napada i obrane. Korisnici mogu uživati u zadivljujućoj 3D atmosferi stadiona s autentičnim komentarima i natjecati se protiv drugih korisnika kako bi osvojili nagrade.

Top Eleven Be a soccer manager

Na vrhu ljestvica popularnih preuzimanja na AppGallery je još jedna igra nogometnog menadžmenta, Top Eleven Be a soccer manager, najnovije izdanje studia Top Eleven. Uz poboljšanja i optimizacije taktičkog plana, korisnici mogu izgraditi svoje timove i stvoriti vlastite stadione. Na tom putu pomaže im legendarni José Mourinho, koji u svojoj ulozi daje korisne savjete i trikove kako bi igrači i klub mogli zabijati punom parom. Igranjem ove igre postavljaju se formacija za stvaranje pobjeda u mečevima, odabiru se vježbe za trening i prikuplja se ekskluzivna oprema. Ovaj naslov također omogućuje korisnicima da se natječu za pobjedu među prijateljima ili obitelji kroz omogućenu dodatnu prilagođenu ligu natjecanja. Huawei je vrlo aktivno sudjelovao u povećanju baze igrača Top Eleven širom svijeta, te je u partnerstvu s kreatorom igre, Nordeusom kroz zajedničke promotivne aktivnosti privukao pažnju ljubitelja nogometa širom svijeta na ovu igru.

Top aplikacije za praćenje rezultata (i više):

Za korisnike koji su usredotočeni na trenutni turnir u Katru i vole pratiti vlastite ligaške timove, AppGallery ima niz fantastičnih aplikacija koje im omogućuju praćenje najnovijih rezultata u stvarnom vremenu.

Flashscore

Najpopularnija od aplikacija za rezultate je Flashscore koja donosi rezultate uživo, postave igrača i statistike iz čak 38 sportova. Korisnici nikad ne moraju propustiti željeni sadržaj jer mogu odabrati svoje omiljene utakmice, timove ili igrače iz više od 6000 natjecanja i u stvarnom vremenu vidjeti kada je postignut gol, dan crveni karton ili koliko je vrijeme produžetaka. Za korisnike koji ne mogu gledati utakmicu na TV-u, Flashscore omogućuje tekstualne komentare uživo i daje potpuno izvješće nakon utakmice. Novost u aplikaciji su Flashscore News koje uključuju originalne članke, mišljenja, analize i intervjue.

FotMob – Soccer Scores

Vlasnici Huawei nosivih uređaja mogu iskoristiti FotMob – Soccer Scores za trenutno ažuriranje svih utakmica. Ova aplikacija, koja je također dostupna za pametne telefone, jedinstvena je u isporuci sadržaja na nosive uređaje i pruža rezultate uživo, statistiku utakmica i tekstualne komentare uživo kako bi korisnici mogli pratiti sve što se događa na utakmici. Također, ova aplikacija daje uvid u postave prije utakmice i nudi personalizirani sadržaj, vijesti i push obavijesti za omiljene igrače i klubove korisnika. Osim međunarodnih turnira, FotMob – Soccer Scores također pokriva više od 200 natjecanja nacionalnih liga. Jednostavna za preuzimanje i korištenje putem povezivanja aplikacija za sat s mobilnom aplikacijom putem Bluetootha, ova aplikacija omogućava pametnom satu informacije o popisu utakmica za tekući dan. O uspjehu FotMob – Soccer Scores na AppGallery svjedoči milijun instaliranja otkako je uvršten na popis.

Live Scores – Sofascore

Popis top aplikacija za bodovanje na AppGalleryju upotpunjuje Live Scores – Sofascore koji je nedavno angažirao ni manje ni više nego hrvatsku superzvijezdu, Luku Modrića kao ambasadora brenda. Ova moćna aplikacija za nogomet te mnoge druge sportove i e – sportove diljem svijeta pruža brze, precizne obavijesti s trenutnim rezultatima ili transferima, te daje dodatne detalje o jakim i slabim stranama igrača kako bi se dobio potpuni pregled igračevog učinka. Poznavatelji igre će cijeniti pregled atributa igrača kroz kartu koja vizualno prikazuje kretanja igrača na terenu za svaku utakmicu, kao i grafikon koji odražava dinamiku utakmice i situacije u napadu.

Izbor aplikacija i igara koji su sada dostupni na AppGalleryju stvara iznimno digitalno iskustvo korisnicima. Uz toliko pozornosti radi aktualnog globalnog turnira, međunarodni nogomet trenutno je na prvom mjestu, ali uz ove igre i aplikacije koje redefiniraju način na koji navijači uživaju nogometu, osigurano je i praćenje nacionalnih liga i utakmica koje se svake sezone odvijaju na terenima pojedinih nacija. Samu igru dodatno obogaćuju informacije o igračima, statistike utakmica i informacije o rezultatima ili događajima iz prve ruke. Jedini izazov koji ostaje na korisnicima je koju od aplikacija i igara odabrati!

O AppGallery

AppGallery je pametan i inovativan ekosustav koji programerima omogućuje stvaranje jedinstvenih aplikacija i iskustava za potrošače. Jedinstven HMS Core omogućuje integraciju aplikacija na različitim uređajima, pružajući više pogodnosti i bolje korisničko iskustvo – što je dio šire “1+8+N” Huawei strategije. Vizija iza AppGallery platforme je učiniti ju otvorenom i inovativnom platformom za distribuciju aplikacija koja je dostupna potrošačima, a u isto vrijeme strogo štititi privatnost i sigurnost korisnika, pružajući im jedinstveno i pametno iskustvo. Kao jedna od tri najbolje trgovine aplikacija na globalnoj razini, AppGallery nudi širok izbor globalnih i lokalnih aplikacija u 18 kategorija uključujući navigaciju i prijevoz, vijesti, društvene medije i još mnogo toga. AppGallery je dostupan u više od 170 zemalja i regija s više od 580 milijuna mjesečno aktivnih korisnika diljem svijeta. Huawei je dosad sklopio partnerstvo sa 6 milijuna programera diljem svijeta, a 2021. godine ukupna distribucija aplikacija iz AppGalleryja dosegla je 432 milijarde puta s povećanjem od 12% u odnosu na prethodnu godinu.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2020. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Pratite sve novosti na web stranici, društvenim mrežama i forumu Huawei Hrvatska i posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – MIRJANA MARINIĆ OTVARA IZLOŽBU ,,BOJE SU U NAMA” U KLUBU SUŠAČANA

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci