Festival sladoleda u Njivicama je događanje koje se ne propušta
F

Zlatni otok Krk, osim prirodnih ljepota nudi i brojne zanimljive sadržaje! Divne i poznate plaže poput Baške, Rajske plaže u Malinskoj, kamp Omišalj, grad Krk… sve vrvi domaćim i stranim turistima koji su baš na ovom otoku pronašli savršen odmor.

Osim nabrojanih, mjesto koje nam je posebno drago i šarmantno su Njivice! Malo mjestašce prepuno prekrasnih plaža, šetnica, divno uređenog centra, i izvrsnom gastro ponudom.

Njivice su mjesto gotovo na početku otoka Krka, pa nam je iz Rijeke potrebno svega pola sata vožnje (osim ako su gužve na mostu!), pružaju poseban mir, a zalazak sunca koje gotovo da upada u more prizor je koji nam odmara dušu.

Njivice su poznate po super zabavi i događanju koje u prvi plan stavlja omiljeni ljetni desert – Festival sladoleda!

Ove godine Festival traje četiri dana, od 14. pa sve do 17. srpnja. Organizirani su cjelodnevni programi obiteljskih radionica i koncertni!

Najmlađi će uživati u sadržajima za djecu poput kreativnih radionica, uličnih akrobacija, mađioničara, klaunova, face-paintinga, animacija, lova na blago, borbi vodenim balonima, a sve to uz dobru koncertnu podlogu poznatih izvođača i mnogobrojne okuse sladoleda, slastica i ledenih delicija lokalnih proizvođača.

Ovog srpnja u Njivicama nastupaju: Gelato Sisters, Night Express band, Matija Cvek & The Funkensteins i Infinity band.

A kako su priopćili iz Turističke zajednice Omišlja i Njivica, uskoro objavljuju cijeli program!

Za sve dodatne informacije posjetite Facebook događaj ovdje.

O Njivicama smo već pisali – PHOTO POINT U NJIVICAMA U ZNAKU PROLJEĆA

Foto, info: Visit Omišalj & Njivice

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci