Nives Ivanišević i Jelena Glišić u novogodišnjim ELFS haljinama

Kako se kalendarska godina bliži svome kraju polako već donosimo novogodišnje odluke, no prije nego ispratimo staru godinu ostaje nam još izabrati kombinaciju za predstojeće blagdane.

ELFSi ne dvoje oko izbora ljepotica za najnoviju blagdansku kampanju; “Obje su nam već bile zaštitna lica, veže nas prijateljstvo i poslovna suradnja, pa se nametnulo pitanje  što je bolje od jedne zgodne brinete, nego dvije prezgodne brinete!”

Omiljeni domaći modni dvojac ELFS vam  predstavlja svoju kapsule kolekciju svečanih haljina  u kojima možete zablistati poput prelijepih voditeljica Jelena Glišić i Nives Ivanišević bez obzira na prigodu.

Blagdani su sjajna prilika kada se konačno možete dotjerati, a Ivan i Aleksandar  predlažu da se  odlučite za vamp glamurozni izgled za koji su pripremili više modela dugih raskošnih svjetlucavih haljina.

Dizajneri sofisticirano spajaju ženstveni dekolte i hrabar prorez  s opuštenim ali istodobno naglašenim ramenima u boji šampanjaca, a haljina dolazi i u  popularnoj boji rozog zlata. 

Elfs nas još nije razočarao

Najglamuroznija haljina u kolekciji je ona dugih rukava i naglašenih ramena  s efektnim prorezom neobične teksture koja je prekrivena raznobojnim šljokicama koje se efektno presijavaju u svim bojama spektra.

Posebno su upečatljive haljine s uzdužnim srebrnim prugama koje se izmjenjuju s crnim transparentim linijama i tako izdužuju figuru, a dolaze u  dvije varijante, Jelena nosi model s dekolteom, kratkim opuštenim rukavima, naglašenim strukom i visokim prorezom, dok je haljina  na Doris golih ramena i komotnijeg kroja, no može je se lako pomoću upečatljivog remena stilizirati tako da se naglasi struk.

Ukoliko ste ipak za decentniju varijantu pripremili su  haljine midi dužine, donjeg dijela na preklop s naglašenim strukom i ramenima koje dolaze u verziji od baršuna i brokata. Romantičarima nude chic midi fluidnu haljinu s puf volanom golih ramena s mašnom koja se veže oko vrata.

Za najluđi provod Elfsi predlažu najodvažniju haljinu od lamea sa efektom disco kugle koja siluetom prati linije tijela, naglašava obline te pršti samouvjerenošću i seksipilnošću.

Posebnu pažnju treba obratiti na Elfs dizajnerske cipele koje dolaze u tri modela od visokokvalitetnih materijala i vrhunske izrade.

Bezvremenske klasične salonke i elegantne polusalonke dolaze u nude i crnoj boji na dvije različite visine potpetice, dok svečane minimalističke sandale sa tankim remenčićima  dolaze u nude, zlatnoj i srebrnoj boji. Svi modeli dolaze sa upečatljivim kopčama koje se mogu skinuti te tako pokazati i svoje drugo lice.

Plijenili bi pažnju u ovim štiklama!

Nives, Jelena, Ivan i Aleksandar jednoglasno se slažu oko izjave: Kako smo se svi poželjeli druženja i kako smo se sjajno zabavili na snimanju u predivnom ambijentu… što se vjeruju vidi i na fotografijama! Bez obzira za koju se kombinaciju odlučite ne zaboravite blagdane provesti u dobrom društvu i nemojte dopustiti da vas zasjeni božićno drvce!

Ovom kampanjom ELFSi Vam žele vesele i sretne nadolazeće zabave te nadaju se da će Vam izbor vaše svečane odjevne kombinacije biti jedina slatka muka ovih blagdana!

Modeli iz nove ELFS kapsule kolekcije dostupni su u ELFS trgovinama u Zagrebu, Splitu i Rijeci te online na ELFS web shopu.

Foto: Daniel Galić

novosti

povezani članci