Nivea Rose ostavlja nježan poljubac ružinih latica na vašoj koži!
N

Kao kraljici cvijeća, uvijek predivnoj ruži niti jedna žena ne može odoljeti. Ružičaste ruže poseban su simbol ženstvenosti, elegancije i često se poklanjaju kao izraz divljenja, zahvalnosti i sreće te ih pripadnice nježnijeg spola jednostavno obožavaju.

Simbolične poruke koje ruže prenose sigurno su vam poznate, ali koliko znate o ljekovitoj ružinoj vodici koja se od davnina koristi kao prirodni tonik koji osvježava kožu, čini ju mekom i hidratiziranom? Koristila ju je Kleopatra, Cezar se kupao u njoj, a u Indiji se i danas smatra osnovnim kozmetičkim preparatom.

NIVEA će vam ispričati priču o ovom dragocjenom sastojku koji ima antibakterijsku, njegujuću i mirisnu moć.

Gotovo sve žene ljubiteljice su dekorativne kozmetike i koriste ju svakodnevno bez obzira na tragove koje ostavlja na koži. Započeti dan šminkanjem nezaobilazan je dio jutarnje rutine, no završiti ga temeljitim čišćenjem daleko je bitnije za zdravlje i odmor vaše kože.

Nova linija NIVEA MicellAIR Rose water proizvoda za čišćenje lica temeljito će očistiti vašu kožu bez isušivanja i dokazati vam da je ružina vodica prirodni sastojak koji može zaista sve. Temeljito uklanja čak i vodootpornu šminku, hidratizira ju i ostavlja na koži mirisni poljubac ružinih latica koji se ne zaboravlja.

Očistite svoje lice NIVEA MicellAIR Rose water micelarnom vodom koja će zahvaljujući svojoj formuli s njegujućom ružinom vodicom ukloniti vodootpornu šminku s vašeg lica i učiniti ju čistom, mekom i glatkom. Za zdrav izgled vaše kože pobrinut će se i NIVEA MicellAIR Rose water gel za umivanje koji djeluje kao magnet za vodootpornu šminku i prljavštinu na vašem licu i usnama. Djelotvorne i praktične za svaku situaciju, NIVEA MicellAIR Rose water micelarne maramice natopljene ružinom vodicom nježno će ukloniti šminku s vašeg lica bez trljanja ili ispiranja i ujedno ga tonirati.

NIVEA MicellAIR Rose water micelarna voda s ružinom vodicom dubinski će očistiti vašu kožu bez isušivanja.

 

  • Mirisna ružina vodica oživljava i hidratizira kožu.
  • Pogodna za sve tipove kože.

NIVEA MicellAIR Rose water micelarni gel za umivanje s ružinom vodicom čini kožu čistom, mekanom i glatkom, bez vidljivih ostataka ili osjećaja masnoće. 

  • Pomaže pripremiti kožu za nanošenje šminke.
  • Čisti kožu od nečistoća i pritom je ne isušuje.
  • Prikladan čak i za osjetljivu kožu.

NIVEA MicellAIR Rose water micelarne maramice za zdrav izgled kože koja može disati.

  • Uklanjaju vodootpornu i dugotrajnu šminku bez tragova.
  • Toniraju i pročišćuju kožu bez isušivanja.


Foto: PR

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci