Nina Badrić zaštitno lice i muza dijamantne kolekcije Dodić nakita
N

U kampanji slavi dijamantni nakit i njegov značaj u ljubavi, slobodi, prijateljstvu i obitelji

Dodić Diamonds oduvijek je bio sinonim za stil i modu, i oduvijek je živio svoju modnu dinamičnost. Njihov dijamantni nakiti svjedoči o tome svake sezone; nadahnjujući nove modne stilove koji su sve moderniji i inovativniji. Vjerni svom instinktu u pronalasku posebnog lica za kampanju, a koje bi najbolje predstavilo ženu Dodić Diamonds, izabrali su Ninu Badrić kao svoju novu muzu, koja u novoj dijamantnoj kolekciji, bez ikakve sumnje, zrači nevjerojatnom energijom i sjajem. Da se odlično snašla u novoj ulozi i sama priznaje, jer je uz vrhunski tim svaki posao iznimno lak: ”Obožavam pozirati pred fotografom, a pogotovo kad su iza kamere Jelena Balić, Saša Joković, Mijo Majhen i Ivan Friščić. Oni su moji dugogodišnji suradnici, tako da sam potpuno opušteno uživala u svakom trenutku snimanja. Mislim da smo napravili prekrasan posao”, kazala je Nina Badrić.

Kreativni koncept i rješenja za kampanju potpisuje reklamna agencija Bruketa&Žinić&Grey, a o suradnji sa Zlatanom Dodić, Davor Bruketa dodaje: „Filip i Franjo nova su generacija vrhunski obrazovanih stručnjaka čija ambicija nadilazi lokalne okvire. Sretni smo da možemo pomoći mladim stručnjacima koji grade novo na temeljima dugogodišnjeg obiteljskog biznisa. Cilj ove kampanje je pokazati ljude i ideje koji stoje iza branda i naravno Ninu koja taj nakit nosi.“

Kako bi uhvatila slobodu Nininog duha u pokretu, fotografkinja Jelena Balić služi se crno-bijelom estetikom modne fotografije koja u bliskom kontrastu s dijamantnim nakitom uspostavlja dvostruku ženstvenost. Svaka slika u kampanji njezin je manifest slobode i ljubavi. Gomile dragulja naslaganih po zapešću, dekolteu i vratu plešu u odrazima svjetlosti koji daju posebnu ritmičnost, dok je Nina, s pogledom uprtim u fotografsku leću, primamljiva i apsolutno magnetična.

Nina Badrić oličenje je prirodnog dijamanata. Prepoznata je kao jedna od utjecajnijih diva na hrvatskoj glazbenoj sceni. Njezin glazbeni talent, svestranost i autentična ljepota kojom blista, savršeni su atributi za predstavljanje naše dijamantne kolekcije. Cijela moja obitelj i ja ne krijemo zadovoljstvo što nam se pridružila dok zajedno proživljavamo još jednu uspješnu i slavljeničku godinu. Nina je u srži kampanje poseban dijamant, univerzalni simbol autoriteta i luksuza, koja želi ispričati priču o domaćem brendu. Proslavljajući naš zlatni jubilej željeli smo napraviti nešto iznimno i posebno, dakako i jedino s Ninom. Ona prati i voli modu, a dijamantnim nakitom samo potvrđuje svoju gracioznost i samouvjerenost. Ona je nježna, i osoba koja na najbolji način prezentira draguljarsku strast naše tvrtke. Istančanog je stila stoga razumije i voli naš brend”, dodao je Filip Dodić, draguljar.

Da su odgovornost i etičnost sastavni dio filozofije tvrtke Zlatarne Dodić prisjećajući se djedovih i očevih pionirskih dana, Franjo Dodić, direktor nabave ističe: “Naš cilj je imati transparentan opskrbni lanac, kako zlata tako i dijamanata. Tvrtka smo koja nikad ne spava. S poslovnicama u Zagrebu, Splitu i Plitvicama posjedujemo infrastrukturu i resurse koji zadovoljavaju potrebe svakog našeg klijenta, i to u bilo kojem trenutku. Putem naše međunarodne nabavne mreže, održavamo bliske i osobne odnose sa svim našim klijentima, nudeći im dijamante svih oblika, veličina i boja. Svaki dijamant koji isporučimo nosi sa sobom predanost i certifikat kvalitete nakita. Dok se tvrtka danas ubraja među vodeći hrvatski maloprodajni lanac visoko kvalitetnog nakita, mi i dalje ostajemo obiteljska tvrtka u pristupu i temperamentu, predani našim temeljnim načelima međusobnog poštovanja, izvrsnosti i iznimne usluge prema svakom klijentu.”

Upravo takav odnos tijekom dugog niza godina izgradili su i s pjevačicom Ninom Badrić, koja im je ukazala svoje povjerenje i postala zaštitno lice kampanje za dijamantni nakit, koji bez ikakve sumnje, u svakoj ženi može probuditi unutarnju snagu i dragocjenu ljepotu koju vrijedi njegovati.

Tekst, foto: PR

Prethodni tekst – ZLATARNA DODIĆ IMA EFEKTNE KOMADE NAKITA.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci