Nikolina Tomljanović otkriva sve o prvom samostalnom koncertu!
N

Nikolinu Tomljanović ulovili smo u vrijeme priprema prvog samostalnog koncerta koji će se održati 20.08. na Trsatskoj gradini! Glazba, gosti, prekrasna lokacija, idealan povod za nekoliko pitanja kako bi doznali i prenijeli vam više o koncertu!

Nikolina, pripreme za koncert su sigurno u punom jeku, što sve Riječanima i svim gostima naravno pripremaš?

Mislim da će ova glazbena večer uistinu biti interesantna. Uz moje singlove moći će se čuti strani pop country hitovi, uz goste, E.N.I., Sandra Bastiančića i Gorana Gubića Hansa, a bend Crooks&Straights začinit će večer pravim countryjem. Ono najvažnije jest da je to moj prvi samostalni koncert.

Trsatska gradina kao lokacija… Voliš Gradinu?

Apsolutno. Divan ambijent. U više navrata imala sam na Gradini nastupe pa otuda i želja da moj prvi samostalni koncert bude upravo tu.

Jesi li uzbuđena?

Naravno. Trema se pojačava. Ali me prije svega raduje da publici mogu pokazati što radim, cijeli repertoar i kako to zvuči s mojim bendom.

Pozornice i pozornice, gradovi i gradovi, brojni festivali, a uskoro i konačno ta posebna pozornica na Gradini pod zvjezdanim nebom Kvarnera. Koliko ti znači Rijeka, naša publika, u biti tvoja publika i nastup koji te uskoro očekuje?

Promociju prvog albuma Put po mom također sam imala u Rijeci, u prosincu. Rijeka je moj grad i naravno da mi je riječka publika ipak najvažnija. Tu su mi i obitelj, kolege, prijatelji. Raduje me da sa mnom dijele moju sreću i ljubav prema glazbi

Imali smo te prilike nedavno ugostiti, ali razgovor smo više okrenuli u smjeru majčinstva i obitelji. Ovoga puta bavimo se ipak glazbom, ja bih te ovom prilikom zamolila da nam otkriješ par pjesama koje su ti srcu posebno drage i koje onako često pjevušiš dok se tuširaš, radiš ručak, voziš… ?

Ako govorimo o mojoj glazbi posebno mi je draga pjesma Budi tu čiji je tekst napisao moj suprug Jakob Patekar na glazbu Zvonimira Zrilića i to je zapravo bio i moj prvi singl. Također, pjesma Daleko Uršule Tolj i Damira Bačića s prošlogodišnje Dalmatinske šansone u Šibeniku zauzimaju posebno mjesto u mom srcu.

Glazba  govori sve jezike svijeta, povezuje nas, otvara emocije, liječi. Što je za tebe glazba?

Za glazbu sam uvijek govorila da mi je najveća ljubav. Naravno, na prvom mjestu danas je moja obitelj ali sretnica sam što i suprug i kćer izrazito vole glazbu pa je glazba stalno u našem domu, autu… Slušamo puno glazbu, razgovaramo o njoj, plešemo. Glazba zaista liječi, raduje, grije.

Slažemo se! I jedva čekamo zagrljaj tvoje glazbe, za sve koji planiraju doći i uživati donosimo i info o ulaznicama – možete ih pronaći online u sustavu mojekarte.hr kao i putem rijekamarketplace.com, čekaju vas i u Vintage Baru na Trsatskoj gradini i Dallas Music Shopu u centru Rijeke. 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci