NaslovnicaINSPIRACIJAHRVATSKI KREATIVCIHrvatski kreativci: Nikolina izrađuje...

zadnje objave

Hrvatski kreativci: Nikolina izrađuje personalizirane postere za djecu

U potrazi ste za unikatnim poklonom za djecu? Tragate za nečim što nema baš svatko, što je jedinstveno baš kao i Vaše dijete i što će činu darivanja dati posebnu čar? Hrvatski brend Mini Maxi Studio odličan je kraj vaše potrage!

Mini maxi studio je grafički studio nastao iz potrebe da Nikolina Brajković svom prvom djetetu napravi jedinstvene i personalizirane ukrase za veliki prvi rođendan, baš onakve kakve je zamislila i koje nije uspjela nigdje pronaći. Od tada nije prestala stvarati: ilustracije za rođenja, vjenčanja, izrađene po zamisli naručiteljice, edukativne ilustracije, pozivnice, ukrase za rođendane, naljepnice i  to sve sa namjerom da usreći i djecu i mame.

“Grafička dizajnerica po srcu”

Za sebe kaže da je magistar ekonomije po struci, a ilustratorica i grafička dizajnerica po srcu. Bez obzira na to što nije znala ništa o ilustraciji i dizajnu to je nije spriječilo da sama nauči tajne Ilustratora i Photoshopa, uzme u ruke grafički tablet i krene u avanturu stvaranja na svom kuhinjskom stolu i svakodnevni rad od kuće. Bila je možda nespremna za poduzetničku avanturu jedne mame, ali spremna za učenje svega što je potrebno da na tom putu i uspije.

”Djeca su njezina najveća inspiracija, ali i najveći naručioci, a ljubav prema njima je ono što je što je potiče da i dalje stvara i uživa u tome. Rođenje nećaka, krštenja djece, vjenčanja prijatelja uvijek upale u meni kreativnu iskru.” otkriva nam Nikolina. Kada su djeca krenula učiti slova i brojeve nastale su personalizirane i edukativne ilustracije abecede i brojeva. Ove godine tu je i tablica množenja jer se jedna mama iz parkića požalila da matematika njoj i njezinoj curici zadaje puno muke.

Kao mama mami, Nikolina je morala pomoći i sada je tu jedna curica koja sa smiješkom uči i vlada matematikom, to potvrđuju i ocjene iz ispita znanja, a i zadovoljna mama. Na svom Instagram profilu Nikolina dijeli savjete za učenje, crtice iz života mame, kalendare za planiranje mjeseca, prijedloge slikovnica za čitanje te stvara zajednicu žena koje žele svoj dom ukrasiti ilustracijama sa dušom i pronaći nekog tko će razumjeti kako se osjećaju i što žele.

Ilustracije koje krase prostor

Ilustracije se stvaraju sa željom da ukrase svaki prostor, posebno dječje sobe, ali i radne kutke  i dnevne boravke. Služe kao poklon ili uspomena na bitne dane u životu. ”Posebno me vesele edukativne ilustracije koje nisu samo lijep ukras na zidu već pomažu djeci ovladati znanjima i pružiti im ne samo ljepotu nego i znanje.” – govori Nikolina.

Lijepo je i to što Nikolina izlazi u susret svakoj mami koja joj se javi pa nije problem ni ilustracije malo redizajnirati da bi se boje, font ili likovi sa ilustracije slagali sa svim ostalim dijelovima u prostoriji i željama mame i djeteta. Tako se dobije u potpunosti personalizirana i posebna ilustracija jer svako dijete je posebno i zaslužuje da ima baš svoju ilustraciju. Bitno je naglasiti da se ilustracije pakiraju sa posebnom ljubavi, sa detaljima, u mekani papir, uz karticu zahvale i malo vilinske čarolije kao iznenađenje. Iz studija izlaze da usreće djecu, a posebno veseli činjenica da nijedna mama dosada nije imala primjedbi na isporučeno, naprosto su oduševljene, kako samom kvalitetom izrade tako i njegovom upotrebom kroz dugi period u svojoj kući i posebnom kutku.

Poseban poklon

”Svaka napravljena ilustracija u sebi sadrži svo moje znanje dobiveno iz višegodišnjeg iskustva i učenja, ali je i posebna po tome što je izrađuje jedna mama drugoj, da bi na kraju dijete bilo to koje će tu ilustraciju nositi dalje u srcu.” – zaključuje Nikolina.

A ako želite vidjeti zašto je ovo mali studio za velike snove i pratiti i dalje put mame poduzetnice to možete napraviti  na Instagram profilu, Facebook-u ili blogu.

Prethodni članak – HRVATSKI KREATIVCI: ALKAYME CANDLES, SVIJEĆE NADAHNUTE UMJETNOŠĆU, MITOLOGIJOM, KNJIŽEVNOŠĆU

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE