“Nema boljih i lošijih, ima samo onih koji se nose najbolje što znaju tu gdje jesu”, piše: Emina Pršić
"

U ovo doba umjetnog načina života svatko se nosi najbolje što zna.
Je li nas netko pripremao za ovakav način života?
Jesmo li ikada prije iskusili ovakav način života?

Možda jesmo slično, ali nikada nije ISTO.

Kada netko pita za FRIZERA ne pita zato jer nije svjestan prioriteta koji su važni ili važniji, pita jer možda ta frizura čini ga sretnim, pobuđuje osjećaj da je dobro, i da će biti dobro.

Kada je netko žalostan jer ne PUTUJE, ne pita jer nije svjestan prioriteta koji su važni ili važniji, objavljujei i gleda slike jer u glavi preslaguje lijepa mjesta i misli.

Kada nekome nedostaju KAFIĆI nije da nije zahvalan, i da nije svjestan prioriteta koji su važni ili važniji, nego mu nedostaju ljudi i druženja i ima pravo na to.

Kada netko objavljuje BEAUTY slike sebe, nije da ne osjeća empatiju s drugim ljudima koji su stradali, nego gledajući sebe u najboljem izdanju se nada da će najbolje izdanje života napokon doći.

Kada netko kaže da je UMORAN od DJECE, nije da ih ne voli, ili da je loš roditelj, nego su i djeca umorna od roditelja. Nije prirodno da si zatvoren u stanu od četrdeset kvadrata od 0-24 sata i da se ne umoriš I sam od sebe. I nije da nisu svjesni prioriteta koji su važni I važniji, zahvalnosti, samo ima dana kada su umorni I imaju pravo na to.

Kada netko objavljuje KOMEDIJU i smije se, nije da je lošiji od onog zabrinutog u svemirskom odijelu, nego se čovjek nosi najbolje što zna u ovom umjetnom načinu života.

Nema boljih i lošijih ima samo onih koji se nose najbolje što znaju tu gdje jesu.

Ovo nije život. Ovo je životarenje.

Život je sloboda. Ljudima je oduzeta. Živite I pustite druge da žive bez osude. Ne uspoređujete se i ne mjerite s time da li ste bili u ratu i pod opsadom ili ne. Prošlost se ne može promijeniti, za budućnost ne znamo, jedino što imamo je SADAŠNJOST. Možemo ju nekome učiniti lijepom. Pošaljite radije slatki paket nekome na adresu.

Tekst: Emina Pršić

Fotografije: DS Studio

Emina Pršić i Ivana Šešo čekaju vas s velikom dozom inspiracije i na YOUTUBE KANALU MOĆ SPOZNAJE. 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci