ZTC

Da čarolija nije rezervirana samo za djecu već u njoj jednako dobro mogu uživati i odrasli pokazat će nam jedan od naših najpoznatijih iluzionista koji će u ZTC-u 14. prosinca po prvi puta u Rijeci izvesti svoju predstavu “Magic show za cijelu obitelj”. Želeći pokazati da se čarolija događa svima nama, Luka je ovu urnebesno smiješnu i zabavnu mađioničarska predstavu namijenio zabavi cijele obitelji te će tako u njoj će jednako uživati djeca, mame, tate, tete, ujaci, ujne, djedovi i bake.

“Magic show za cijelu obitelj” nezaboravna je predstava koja je od početka do kraja ispunjena smijehom, zabavom, humorom te nevjerojatnim trikovima, a posebnost ove predstave je i u tome da je potpuno interaktivna. To znači da će Luka iz publike izabrati nekoliko “pomagača”, a svi oni koje Luka ne uspije pozvati na pozornicu neće ostati razočarani jer će i cijela publika tijekom predstave direktno pomagati u izvođenju trikova.

Lukin izrazit talent za rad s ljudima, njegov odličan smisao za humor, dopadljiv karakter, pozitivna energija kojom zrači, neodoljiv šarm te vrhunske zabavljačke sposobnosti razlozi su zbog kojih ćete veselje i radost ove predstave pamtiti cijeli život!

No, kako se i cijela čarolija otkriva tek kada je sami vidite, tako ćemo i mi otkriti samo jednu stvar – zabava za cijelu obitelj je zagarantirana!

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar