Naše prvo Stilueta Experience događanje: “Malo platno, malo vino”
N

Dan žena jedinstvena je prilika da malo stanemo, opustimo se, zabavimo i zaboravimo na sve izazove kojima smo svakodnevno okružene. Svake godine obilježavali smo ovaj dan na neki način, a ove godine nismo se osjetili ugodno napraviti nešto veliko i euforično, s obzirom na trenutnu situaciju, ali zato je konačno zaživjela ideja koja nas je držala dvije godine.

Stilueta experience koncept donosit će upravo intimna, drugačija, posvećena, ugodna i kreativna događanja u kojima ćemo se iskušavati u nekim novim izazovima i slatkim situacijama.

Jučer nas je ugostila Mirna Sišul u svom atelieru

Prvo događanje spaja dvije umjetnosti, umjetnost stvaranja i umjetnost vina, a sve smo realizirali zahvaljujući odličnim partnerima.

Uz  VINA FRANKOVIĆ koja su predstavila Malvaziju, Teran i Sauvignon, imali smo prilike kušati i PIKO RIJEKA bučine kocke i minjone.

Posebno smo sretni što nas je ugostila umjetnica MIRNA SIŠUL, u svom atelieru u Strossmayerovoj ulici u Rijeci.

Savršena Franković vina
Piko Rijeka zna kako zasladiti svako naše druženje
Mirna Sišul, Laura Franković, Marija Mažar

S dragim smo gošćama tako uživali u pričama koje spajaju umjetnost življenja, slikali smo i na kraju ponijeli doma prekrasnu uspomenu, a sada konačno najavljujemo da s ovim konceptom nastavljamo, uz druge ideje, ali smisao isti, pratite nas, objavljivat ćemo najave i vas pozvati da nam se pridružite!

Savršena Franković vina

Piko Rijeka zna kako zasladiti svako naše druženje

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci