Naša je Isabella probala Holyplant hijaluron serum. Evo zašto je idealan korak u rutini njege lica nakon ljeta
N

Ljeto nam je pri kraju, barem onaj glavni dio, sad slijedi bablje! I sada na red dolazi posebna njega kože nakon ovih toplih mjeseci koje smo provodili na plaži pod suncem.

Koži u tim ljetnim mjesecima treba posebna njega, a ključ svega je – hidratacija. Kako iznutra, tako i izvana. Pa osim što su potrebne velike količine ispijene vode kako bi naša koža zablistala nakon ljeta, treba i direktno na kožu nanositi hidratacijske proizvode.

Kraljica za hidrataciju kože izvana je bez sumnje – hijarulonska kiselina.

Nju obožavaju svi tipovi kože a mi smo imali priliku isprobati jedan domaći proizvod s hijarulonskom kiselinom i donosimo vam razloge zašto ga i vi morate ubaciti u svoju njegu!

Holyplant hijaluron serum posebno je osmišljen za dubinsku hidrataciju svih tipova kože i predstavlja nezaobilazan dio rutine zaljubljenica u njegu kože. Aktivni sastojak ovog seruma, hijaluron, obnavlja kožu, popunjava fine linije, sprječava gubitak vlage i istovremeno hrani kožne stanice.

Zbog svog staklastog izgleda naziv hijaluron potječe od grčke riječi hyalos, što u prijevodu označava staklo. Riječ je o prirodnoj molekuli koja je odgovorna za volumen i oblik kože. Njezino glavno svojstvo je sposobnost vezivanja vode iz kože i okoline, a učinkovita je kada koži treba vratiti izgubljenu vlagu, minerale i kisik.

Mlada koža bogata je vodom, čvrsta i elastična, a starenjem razina hijaluronske kiseline u koži opada. Koža gubi vlažnost, čvrstoću, volumen i elastičnost te se javljaju bore. Kako bi se taj gubitak nadoknadio odličan izbor je Holyplant hijaluron serum čijom redovitom primjenom koža postaje zategnutija, mlađa i izgleda svježe.

Holyplant hijaluron serum sadrži natrijev hijaluronat, sol hijaluronske kiseline koja u usporedbi s običnom hijaluronskom kiselinom ima manju molekularnu veličinu pa lakše prodire u kožu, što ga čini izuzetno kvalitetnim sastojkom proizvoda za njegu kože, stoji na stranici Holyplanta.

A sad, kada ste upoznali porizvod, slijede naši iskreni dojmovi!

Prije svega, da vas upoznam s mojom kožom – ona je izrazito suha i osjetljiva, ali kada pronađem porizvode koji mi pašu, držim ih se kao da drugi ne postoje!

Moja klasična večernja rutina izgleda ovako – ukoliko sam imala makeup, skidanje šminke s uljem, zatim blago mlijeko za čišćenje lica, zatim termalna voda, na mokru kožu hijarulonski serum te onda zaključam s hranjivom kremom. Jutarnja je umivanje, serum i kremica.

To je ona rutina koja odgovara mom licu. Jako mi je teško ubacivati nove proizvode jer moja koža reagira, ali s Holyplant serumom – nisam imala nikakvih problema!

Tako je lagan, hidratantan, i baš vlaži kožu lica, kojoj je nakon tjedana i tjedana izlaganja suncu i moru jako potrebna.

Ono što mi je super kod proizvoda, dolazi u skroz jednostavnoj staklenoj bočici od 15 ml s plastičnom bijelom pumpicom. Vrlo je lagan za nanošenje i ugodan na licu.

Koža je istog trena mekša i zaglađena.

Također, krala ga je i sestra, koja ima normalnu kožu i jako joj je odgovarao. Namijenjen je svim tipovima kože, a svi sretnici sa suhom kožom – požurite po svoj serum.

Serum ima ove sastojke Aqua, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethenol, Methylparaben, Ethylparaben a možete ga kupiti u dm po cijeni od 9,94 € (74,89 kuna).

Zaključak: Bez sumnje, Holyplant hijarulonski serum

ostaje u beauty rutini do daljnjega!

Izvor: Holyplant 

Napisala: Isabella Ban

Prethodni tekst – Preplanula put i bijela manikura. Savršen spoj!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci