Naš vodič kroz last minute ideje s potpisom ZTC prodajnih mjesta!
N

Bliži se Božić.. Ove godine bit će drugačiji, tiši, otuđeniji, ali upravo zato bitno je zadržati optimizam  i ljubav kroz znakove pažnje kojima jedni drugima šaljemo lijepe misli i želje.

Nekima je draže primati darove, nekima darivati, mi poštujemo oboje! I napravili smo đir omiljenim trgovačkim centrom kako bi istražili neke dobre ideje i pružili vama preporuke! Odredili smo i budgete, jedan do 100,00kn, jedan do 300,00kn, iako smo par puta otišli malo ispod bugdeta, a par puta malo više! Ovo je naš vodič—

Inače, od jeseni,  Zapadni trgovački centar u Rijeci je nositelj oznake Covid Compliant 19 što znači da je vaša kupovina ugodna i sigurna, uz sve mjere predostrožnosti!

A sada nas pratite po ZTC-u…

Prva stanica – VITAPUR! Vitapur ima odlične blagdanske popuste i super izbor! Mi smo izdvojili petodijelni bambus set za jelo za klince, cijena – 99,00kn! 

Cijena: 99,00kn
Sovica dječji set od porculana za doručak 59,00kn, Keramički pekač Rosmarino manji 95,94kn, extra soft dekica 159,96

Nastavljamo dalje, još je jedno mjesto za opremanje doma koje jako volimo, pogađate? TOP SHOP! Baš kao i Vitapur, nalazi se na -1 etaži i ima jako dobre popuste i poklon ideje! U Vitapuru naš je prvi odabir dekica, funkcionalna i dekorativna, a uz atraktivan popust dolazi po super cijeni od 89,95 kn! Dojmila nas se i Dormeo Warm Hug posteljina koja sada dolazi po cijeni od 208,95 kn! 

Posteljina 208,95 kn

Ostajemo na istoj etaži, ostajemo u mirisu cvijeća i dobrih ideja! Naime, teško je ne zaustaviti se kraj ugođaja koji donosi Cvjetarna Maja! Pronašli smo prigodne bukete jer dom najviše oplemenjuje ljepota biljaka i…. ljubav ukućana, naravno!

Cijena: 120,00kn

Dom smo opremili, stolove uljepšali, a postoje darovi kojima je teško odoljeti. Znate oni što dolaze u prekrasnim pakiranjima u kojima se kriju beauty noviteti! Točno kraj cvjetarne Maje, smjestio se i dm! Nismo odoljeti, a nećete ni vi jer pripremili su mnoštvo krasnih poklon paketa!

Cijena: 97,99 kn

 

Cijena: 299,90 kn

Idemo dalje, MULLER je uvijek primamljiva destinacija koja lako oduševi sve generacije! Odjel igračaka na prvoj etaži je prava bajka, a mi smo se danas ipak zadržali na -1 etaži kako bi vam predstavili naše favorite! Illamasqua set je na popustu te sada dolazi po cijeni od 297,90 kn a jako nam se se svidio i poklon paket s odičnim proizvodima, vrlo lijepo zapakiran! I jako binto, u budgetu smo!

Cijena: 297,90 kn
Cijena 119,90 kn

Našu redakciju pretežno čine žene stoga vas neće iznenaditi da smo zavirili i u parfumeriju DOUGLAS! Smještena na nultoj etaži, Douglas parfumerija uvijek nas ugodno iznenadi, evo što smo u ovom dolasku odabrali!

“Sweet glow” paket Cijena: 79,90 kn

 

KylieSkin poklon paket 309,00kn

Spremni za nastavak kroz blagdansku ZTC šetnju? Jako volimo i trgovinu LONCI I POKLOPCI BY BAJDE! Lijepa šalica “Magic Christmas”  je uvijek dobra ideja i prilika da budete dijelom svakodnevice osobe koju volite! 

Cijena 116,00 kn
Easy Life božićni porculanski set 243,79 kn

Ovaj prosinac traži dodatnu ljubav, pažnju i mir. Možda ne možemo biti jedni s drugima koliko bi to htjeli, ali možemo znakom pažnje pružiti lijepe emocije jer one će nam ovih blagdana, i ove zime, itekako dobro doći.

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci