Napustio nas je umjetnik svog zanata i čovjek prije svega – Zoran Žgaljardić.
N

Danas me dočekala gorka vijest kako nas je napustio uvaženi doktor, ali i partner Stiluete te osoba koju sam voljela i cijenila – Zoran Žgaljardić.

Doc. Dr.sc. Zoran Žgaljardić, specijalist maksiofacijalne kirurgije i subspecijalist plastične kirurgije glave i vrata te opći kozmetski kirurg po internacionalnoj licenci Akademiji za kozmetsku kirurgiju,   uvršten je među 100 najboljih kirurga. Priznanja, gostovanja na uvaženim kongresima, ime Zorana Žgaljardića bit će upisano u povijest, sigurna sam.

Poznat po svom radu daleko van granica Lijepe naše i van kontinenta, poznat po neprestanom traganju za novim znanjima, poznat po nagradama i priznanjima.

Nama koji smo imali priliku sjediti nasuprot njega poznat po nevjerojatnom znanju, promišljanjima o svijetu, šarmu, dobroti i toplini. Sve ono što je postigao nije ga udaljilo od samoga sebe, uvijek prizeman, drag, posvećen.

Prvi intervju napravili smo 1. 12. 2017. godine i tada mi je rekao:  “Treba raditi, truditi se, nastojati biti umjetnik u onome što radiš.”

Tako ću i pamtiti ovoga posebnog čovjeka jer to je i bio – umjetnik u svom pozivu. A ove riječi ostaju nam inspiracija, tada, uvijek i sada.

Sućut obitelji i prijateljima. Zorane, nedostajat ćete nam.

Pripremila: Marija Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci