ZTC

Kada temperature počnu prelaziti vrtoglavih 35 stupnjeva, vrijeme je za uživanje u dubokom hladu na plaži ili barem pod klima uređajem u sigurnosti doma. Pa ipak, znamo da ne postoji bolje rashlađenje od ukusnog sladoleda, a kada je riječ o domaćem svježe pripremljenom Medenku znamo da imamo najslađu kombinaciju.

ZTC

Proizvedeni na tradicionalan način od pravog mlijeka i vrhnja,  bez umjetnih aroma, boja i konzervansa savršeni su odabir za čitavu obitelj. Od onih klasičnih okusa poput vanilije, čokolade i jagode, do odvažnih kombinacija za prave sladokusce – bogati asortiman oduševit će i zasladiti svačije nepce. 

 

S urednicom Stiluete Marijom Mažar i dragom prodavačicom Anamarijom Lešković uživala sam u potpuno prirodnim, finim okusima i inovativnom odabiru namjernica poput kamilice s vrpcom od marelice ili bosiljkom s preljevom od jagode i balzamičnim octom.  Suptilne nježne arome oduševit će vas te ćete poželjeti isprobati baš sve. 

Ovi ukusni sladoledi dio su bogate ponude shopova Manufaktura Rijeka i Opatija, a oduševili su čitavi Kvarner. Mi smo uživale i s veseljem ćemo navratiti po nove okuse, a vama savjetujemo isto!


MANUFAKTURA RIJEKA, Riva 2

Kontakt: 051/818-828
MANUFAKTURA NA FACEBOOKU
Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Eni Brušnjak

Kancelarija bar