ZTC

U subotu je u riječkom ZTC-u održana modna revija Kid’s Top Model. Radi se o neklasičnom pristupu reviji jer djeca nisu samo modeli, djeca preuzimaju sve uloge tako da iza revije stoje kreativni mladi stilisti, make up artisti, frizeri, tehničari, fotografi! I moramo vam otkriti, svoj su posao odradili savršeno, riječka modna scena sigurni smo ima odličnu perspektivu!

U ZTC-u se predstavila i plesna grupa Lorena, voditeljice Lorene Toretto koja uz ples svoje polaznike uči i modnim koracima, u odjevnim kombinacijama s potpisom C&A i Idexe trgovina, dječica su bila preslatka, a unatoč brojnoj publici i odličnoj scenografiji, treme nije bilo, uživali su u svojim ulagama pod svjetlima ZTC reflektora!

Osim mode, imali smo prilike uživati i u mladim glazbenim nadama Kreativno edukativnog centra Glazbeni vrtuljak i dobili smo potvrdu da ni za riejčku glazbenu scenu nema straha jer su klinci i klinceze bili savršeni, izazvali su emocije i velike aplauze!

Uživajte u novom tjednu, a već iduće druženje Zapadni trgovački centar zakazuje 30.11. u 11 sati kada je na redu nova predstava Dječjeg kazališta! Jedva čekamo!

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar