Najnoviji trendovi čekaju vas u Optici Šahini u centru Rijeke!
N

Dolaskom prvih zraka sunca posežemo i za sunčanim naočalama, a kako bi uvijek bili u stilu i trendu i spremni dočekali proljeće, neke od najboljih modela pronašli smo u Optici Viktor Šahini, prvoj privatnoj optici na ovim prostorima koja njeguje obiteljsku tradiciju od 1966. godine.

Trajna vrijednost i kvaliteta, praćenje trendova i tehnologije te generacije zadovoljnih kupaca jedni su od razloga i tajna uspjeha Optike Šahini. Stručni tim optike svojim klijentima pruža vrhunsku uslugu, jer su njihovi djelatnici educirani optičari i optometristi, a stalne edukacije koje pohađaju podižu kvalitetu i uslugu na svjetsku razinu.

U njihovoj optici možete pronaći svašta, kako dioptrijske naočale i okvire, pregled vida pa tako i sunčane naočale od kojih smo nekoliko odličnih modela izdvojili za vas. Bogat izbor svjetki poznatih brendova i dugogodišnje iskustvo klijentima pruža izvrstan doživljaj kupnje.

U moru raznovrsnih modela koje optika nudi sigurno ćete pronaći one po svom guštu, jer sunčane naočale nisu samo modni dodatak, a odabirkvalitetnih naočala koji štite oči od sunčevog zračenja vrlo je bitan.

Optiku Viktor Šahini možete pratiti na web adresi optika-sahini.hr, Instagramu i Facebook stranici.


Foto: Josip Čekada/ Facebook Optika Viktor Šahini

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci