Najljepši filmovi za romantičnu nedjelju!
N

Danas je dan kao stvoren za čašu vina ili neki topli napitak, dekicu i gledanje jednog ili čak i više romantičnih filmova. Iako su oni pogodni za sve one trenutke kada ne znate što biste, ali vam se gleda nešto puno romantike i lijepih trenutaka koji diraju u srce. Zato zauzmite položaj, zaogrnite se ljubavlju i uživajte u gledanju romantičnih filmova na ovaj poseban, ljubavni dan.

Mislimo kako nećemo pogriješiti ako na prvo mjesto ove naše liste stavimo Titanic. Vjerujemo da ga je dosad svatko pogledao barem jednom i da nećete imati ništa protiv ako ga pogledate i ovoga puta. 

The Notebook (Bilježnica) je jedan od onih filmova kojemu se rado vraćamo. Ljubav, iskrene emocije i ljubav koja sve pobjeđuje čini savršenu kombinaciju koja će ovu nedjelju učiniti još posebnijom.

Gone with the wind (Zameo ih vjetar) je jedan od onih klasika koji nikada ne izlazi iz mode i koji se uvijek rado pogleda. Intrige i ljubavni prepleti ono su što ovaj romantični klasik među filmovima čini poželjnim za gledanjem iznova i iznova.

Notting Hill (Ja u ljubav vjerujem) je još jedan klasik kojemu se svi zaljubljenici u romantične filmove rado vraćaju. Julija Robert i Hugh Grant ovdje su utjelovili likove snažne emocionalne prirode pa će tako ova romantična komedija savršeno začiniti ovu ljubavnu nedjelju.

Iako je Holidate romantična komedija u božićnom ugođaju, složiti ćete se s nama kako božićne filmove možemo gledati zaista tijekom cijele godine. Ovaj simpatičan par pokazati će kako je to kada se u ljubav uplete obitelj ali i nenadani događaji koji na kraju zaista daju nešto prekrasno i nezaboravno. Ako niste pogledali, naša topla preporuka.

Falling Inn Love još je jedan naš favorit. Iako na prvu djeluje naivno, ova romantična komedija izvukla nam je osmijeh na lice i moramo priznati kako smo uživali u svakoj minuti. 

Neka ovo Valentinovo bude obilježeno malim znakovima pažnje i u društvu omiljenih ili pak novih glumaca i filmskih naslova. Uživajte i slavite ljubav, a u tome neka vam barem malo pomognu sve ove romantične radnje.

Foto: IMDB

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci