ZTC

Mjeseci dolaze i odlaze, a jedino što možemo napraviti je potpuno se prepustiti, uživati u ovome što radimo i truditi se svakodnevno vas obogatiti lijepim i pozitivnim pričama. Na početku smo mjeseca svibnja i sada je pravo vrijeme da s vama podijelimo priče koje su u travnju iazvale najveću pažnju. Iako je teško izvući samo nekoliko priča jer nam je svaka jednako važna, ovo je TOP 6 najčitanijh tekstova iz travnja, a priče koje navodmo nisu poredane po čitanosti.

ZTC

Razgovor s povodom: Tony Jerković, vlasnik agencije Dux nekretnine

Znate već da volimo inspirativne osobe i zanimljive poslovne inicijative, svijet nekretnina uvijek donosi jednu veliku razinu znatiželje, a kako bi utažili našu želju za znanjem na ovom području, obratili smo se najboljem. I saznali jako puno… Tony Jerković završio je Ekonomski fakultet u Rijeci, supruga Nina i kćer Ema najveća su mu podrška, a omiljeni motivacijski citat mu je: “You get in life what you have the courage to ask for.”

 

ODABRALE MAME: Nikolina Tomljanović zna sve sastojke sretnoga života!

Majka, jedna riječ, bezbroj uloga i jedna želja – pružiti djeci samo najbolje. Majke biraju kvalitetu, bez kompromisa. Na hrvatskom tržištu posebno je bitno izanimljivo, prvo i jedinstveno istraživanje zadovoljstva hrvatskih majki korištenim proizvodima i uslugama na našem tržištu pod oznakom  Odabrale mame. Riječke mame mogu biti posebno ponosne što dva takva proizvoda dolaze upravo iz naših krajeva. Tonka Planinski jogurt i Kefir od ove godine nose ovu oznaku što je ujedno i preporuka svim potrošačima za kupnju najboljeg proizvoda – jer mame uvijek znaju što je najbolje!

Eudaimonia Men’s Corner: Danko Gudelj

Prošle smo godine bili smo dijelom projekta kalendara Eudaimonia iza kojeg stoji riječki  Gentlemen’s Shop. Neke smo intervjue najavljivali prije kalendara, a kako bi cijela priča i ove godine bila atraktivna i kako bi svi ambasadori imali svoj timing, neke smo razgovore ostavili za mjesece kada nas modeli pozdravljaju sa stranica kalendara. 

O minimalizmu kao stilu života otkriva nam arhitektica Iva Klepo Lepur, autorica bloga MINIMALIZAM.ŽIVOT.PROSTOR!

Iva Klepo Lepur (36) majka je troje djece, te rođena Zagrepčanka koja od svoje udaje živi u Zadru, rodnom gradu svog supruga. Po zanimanju je diplomirani inženjer arhitekture te uz posao vodi i blog MINIMALIZAM.ŽIVOT.PROSTOR. Iva kaže kako joj pisanje bloga dođe kao ispušni ventil, gdje može raditi ono što voli bez ikakvih prepreka. Minimalizam je njezina nit vodilja koju pretače u razne aspekte svog života. Njezin blog i cijela ideja nas je zaintrigirala te smo upitali Ivu da nam ispriča svoju priču.

Stilueta Beauty: Karin Kuljanić posjetila je estetski centar Eternity

U kratko vrijeme Eternity je postao prepoznatljivo mjesto, a svoje povjerenje timu ovog estetskog centra dala je i dr.sc. Karin Kuljanić, prof, klinički psiholog i psihoterapeut. Karin je i poznati slavuj s Kvarnera, omiljena među publikom, javnost ovu damu percipira na izrazito pozitivan način, a mi smo otkrili i tajne njege ove uspješne žene. Karin je nahranila lice i osvježila izgled atraktivnim tretmanima te licu dala zasluženu njegu.  Glavni tretman bio je Microneedling pomoću Dermapena. Prije toga kozmetičarka je radila mikrodermoabraziju,  a nakon Dermapena Karin je uživala u mezoterapiji pomoću hijaluronskog boostera.

Stilueta u posjeti: Svečano otvoren dizajnerski studio „Teatro Suite & Rooms“ u srcu Rijeke

Svečano otvoren „Teatro Suite & Rooms“, u  samom srcu Rijeke, u neposrednoj blizini HNK Ivana pl. Zajca, u Verdievoj ulici, vrhunsku razinu smještaja, ugode, luksuza i mira donosi dizajnerski studio koji odlikuje fuzija visoke estetika i želje da svakom gostu omoguće boravak po svjetskim standardima čime Teatro postaje izvrstan ambasador našeg kraja.


Foto: arhiva Stiluete

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar