Nagrađen film “Orijent 1919” riječkog fotografa Filipa Gržinčića za Mondo Uomo
N

Jučer se održao Croatia Fashion Film Festival u Korčuli, prijavljeno je preko 1500 filmova, dok je u službenu selekciju  ušlo 55 filmova u 13 kategorija.

Riječki fotograf Filip Gržinčić sudjelovao je sa tri filma, od čega su dva ušla u finale, i to “Break the Rules” za riječku modnu dizajnericu Andrea Anić Dokmanović i “Orijent 1919” za muški butik  MONDO UOMO.

Pobjedu je odnio “Orijent 1919”.

Kako navode na službenoj FB stranici, Hrvatski Festival Modnog Filma okuplja vodeće stručnjake iz sektora mode, filma, medija, komunikacije, marketinga, oglašavanja i spaja ih s kreativnim ljudima iz audiovizualne produkcije i agencijama koje promoviraju modne brendove i predstavljaju ih na jedan novi autentičan i inovativan način.

 

Moda je uvijek kreativna i zanimljiva baš kao i fotografija te video produkcija.

Lijepo je vidjeti kad nešto što radiš s velikom strasti bude i prepoznato od strane profesionalaca! Hvala svima koji su sudjelovali u stvaranju ovih filmova” napisao je Filip Gržinčić na svom Facebook profilu, a zadovoljstvo i ponos ne krije ni muška modna oaza, riječki butik Mondo Uomo s kojom nas veže duga I kvalitetna suradnja.

Čestitamo  na lijepom uspjehu!

Pripremila: Stilueta 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci