Promotivne cijene ulaznica za Plitvička jezera u sklopu Mjeseca hrvatskog turizma
P

Bez sumnje, ljeto je gotovo. Polako, ali sigurno nam je došla jesen koja ima svoje prekrasne čari.

Sada će nam se priroda zaigrati bojama i postati pravi umjetnik, a mi ćemo uživati u njezinim remek djelima. Te jesenske boje koje prevladavaju u prirodi su pravo čudo, a kako bolje doživjeti jesen nego li boravkom u prirodi?

Ove jeseni ćemo se potruditi što više biti na otvorenom i upoznavati našu prekrasnu Hrvatsku i njezine ljepote. Ovotjedna preporuka su Plitvička jezera!

Dobra vijest je što u sklopu Promotivnog tjedna u Mjesecu hrvatskog turizma ulaznice možete nabaviti povoljnije!

Više informacija o cijenama i promo periodu ulaznica NA LINKU.

Jedan od naših najstarijih i najpoznatijih nacionalnih parkova – Plitvička jezera su posebna u sva godišnja doba, ali u jesen su magična.

U šumovitom planinskom kraju se ukupno nalazi 16 jezera različite veličine koji su ispunjeni kristalno čistom vodom. Jezera se pune vodom od brojnih rječica i potoka.

Ako ste zainteresirani za posjet Plitvičkim jezerima, donosimo vam nekoliko bitnih informacija.

Ulaznice možete kupiti od 7 ujutro do 16 sati, a radno vrijeme parkinga je od 7 do 20 sati.

Trenutno su otvorena Donja i Gornja jezera za posjetitelje.

A za poseban doživljaj organizirane su i vožnje vlakom i brodom. Oni trenutno voze prema rasporedu koji je na web stranici.

Ukoliko vam je jednodnevni izlet prekratak da bi u potpunosti uživali na Plitvicama, izvrsna ideja je i da prenoćite u hotelu u sklopu nacionalnog parka ili u kampu!

Straha od gladi nema, restorani sa pravim šumskim vibe-om će se pobrinuti da vaša nepca budu zadovoljena i da uživate u apsolutno svakom zalogaju – ipak ste u Lici! Ponuda je zaista bogata i raznolika i budite sigurno da ćete nakon cijelog dana uživanja u ljepotama prirode, uživati u bogatstvu okusa.

Za sve dodatne informacije posjetite Nacionalni park ”Plitvička jezera”.

Foto: Instagram/ plitvicelakesnp

Prethodni tekst – VIROVITICA IMA NEODOLJIV PHOTO CORNER!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci