Na policama riječkog Rosemary shopa pronašli smo tri genijalna svjetska brenda!
N

Nedavno smo posjetili Rosemary shop koji se nalazi u Užarskoj ulici u centru Rijeke. Odlični dojmovi nisu izostali, a nakon početne priče odlučili smo ući dublje u srž ove nove riječke beauty adrese.

Koncept je baziran na brendovima koji su drugačiji. Radi se o prirodnoj kozmetici različitog cjenovnog ranga, a clean pristup uvijek krije i dobre priče iza pozadine. I dok Riječanke i Riječani otkrivaju sve čari proizvoda koje na svojim policama neskromno izlaže Rosemary, mi smo vam odlučili otkriti više o tri brenda koji su nas jako privukli!

Pa krenimo!

ERE PEREZ 

Australska vizija ljepote. Spoj znanosti i botanike. Niche brend posvećen stvaranju inovativne šminke i njege kože za žene koje predano traže minimalističi, etičan i zdrav pristup prilikom odabira beauty favorita. Formule se sastoje od jedinstvenih sastojaka superhrane te su odabrena radi učinkovitosti i svojstava revitalizacije kože. Ere Perez vjeruje u jednostavnost te pristup – Manje je više.

Svakako ćemo naglasiti i kako je brend svojevrsni lider jer je ovaj smjer prepoznao prije dvadesetak godina kada se o tome vrlo malo govorilo. Pod motom “Slavimo ljepotu s kojom ste rođeni”, Ere Perez ima proizvode koji će komplimentirati vašoj osobnosti i vašoj prirodnosti.  S moćnim biljnim proizvodima i jedinstvenim australskim izvornim sastojcima,  jedan je od rijetkih prirodnih brendova koji nude i njegu kože i šminku. Od n prve prirodne maskare, sada imaju 41 jedinstveni proizvod, s više od 120 varijacija boja.

MUKTI

Riječ Mukti znači sloboda i oslobođenje, brend je osnovan 2000. godine u Australiji. Temeljna misija je povezati ljude s prirodom, stvarajući zdrave i održive stilove živote i jednako važno – rutine ljepote s minimalnim utjecajem na okoliš. Nadahnuće prirodom ogleda se u pronalasku najkvalitetnijih sastojaka za njegu kože koji daju stvarne rezultate.

Mukti je više od dva desetljeća aktivno uključen u industriju ljepote i osobne njege. Međunarodno hvaljeni i nagrađivani proizvodi kombiniraju funkcionalne sastojke biljnog podrijetla, izvorne australske aktivne tvari, vitamine i peptide koji djeluju protiv starenja. Ujedno jačaju zdravlje i vitalnost kože.  Potvrda COSMOS-a jamči da  proizvodi imaju organski status zlatnog standarda, da su proizvedeni na način koji je ekološki održiv i u skladu s prirodom.

AEOS

Od tla do duše – tako se u samo četiri riječi može sažeti filozofija ovog posebnog brenda.
Jeste li se ikad zapitali kakvi bi mogli biti rezultati ako odete dalje od organske njege kože? Ako bi hvatanje životne moći prirode u njihovoj životnoj sili i njihovo kombiniranje s revolucionarnom tehničkom stručnošću zapravo moglo biti odgovor za vašu najljepšu kožu dosad? Ovo su pitanja na koja su osnivačica brenda Vicky Wall i njezin  suradnik Mike Booth bili intuitivno nadahnuti da odgovore prije više od 30 godina. Nakon što je Vicky umrla 1991., Mike je nastavio s radom poštujući viziju. A rezultat je AEOS – rođen 2010. – sljedeća generacija u naprednoj biodinamičkoj njezi kože.

Blistava koža – kao da je osvijetljena iznutra – mekana, glatka i njegovana na dodir. Vaša koža – najbolje što može biti. Vaše blagostanje – obogaćeno. Nema arsenala proizvoda. Bez kemikalija i sintetike. Samo priroda u svom najmoćnijem obliku, podsjeća vašu kožu što je nekada znala. Tim pionira farmaceuta, stručnjaka za drevnu alkemiju i stručnjaka za njegu kože koji dijele znanje da ljepota nadilazi dubinu kože – i da se dobrobit može obogatiti onim što stavljamo na svoju kožu.  Od tla, do kože, do duše.  Vaše putovanje do prirodno lijepe kože počinje s ovim brendom.

Naša je sugestija da posjetite Rosemary Concept Store. Ljubazan tim posvetit će vam vrijeme i pažnju kako bi vam približili nove brendove i kako bi vam pomogli pronaći proizvode koji će vam odgovarati.

Dopustite si istražiti nove vidike ljepote i uvedite u rutinu nove beauty favorite koji će oplemeniti vašu svakodnevicu i dobro utjecati na vašu kožu. Ne zaboravite – njegovana koža rezultat je svega što unosimo u tijelo i što nanosimo. Kad se o koži radi, birajte proizvode koji ne štete, koji ne opterećuju. Njega kože je maraton koji će u konačnici rezultirati zdravom kožom i njegovanim te odmornim izgledom. Zar to nije najbitnije?

      

ROSEMARY, Užarska 15, 51000 Rijeka
Kontakt mail:  info@rosemary.hr
Kontak telefon: 091 949 8263
Rosemary potražite na društvenim mrežama te budite ukorak s novitetima: Facebook i Instagram.

 

Fotografije: Aeos, Mukti, Ere Perez Facebook, Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci