NaslovnicaLJEPOTAHRVATSKA KOZMETIKAStilueta daruje Eye Lift...

zadnje objave

Stilueta daruje Eye Lift kremu brenda My Skin by Dr. Kaliterna

Veljača je mjesec ljubavi, a jedna od najbitnijih ljubavi koju morate imati je ljubav prema sebi. Brojne žene radi obaveza zaborave na sebe i njegu ili jednostavno nemaju dovoljno vremena. Tu mi uskačemo! Ovog posebnog mjeseca darujemo vam kremu hrvatskog brenda My Skin by Dr. Kaliterna! Kućna njega na kojoj će vam lice biti zahvalno!

Brend je osnovao doktor dermatologije i venerologije Dinko Kaliterna, poznatiji kao osnivač i utemeljitelj poliklinike Poliderma. Nedavno smo posjetili Polikliniku Poliderma Opatija i saznali više o tretmanima. Doktor Kaliterna u Opatiji je 12.2. te je ova subota idealna prilika da se naručite na neki od tretmana za lice i tijelo.

Brend My Skin by Dr. Kaliterna nastao je 2012. godine kada je doktor Kaliterna pokušavao pronaći zdravstveno rješenje za pomoć svome ocu. Svaka pojedinačna kolekcija My Skin by Dr. Kaliterna sadrži visokoučinkovite dermatološki ispitane proizvode za ciljane probleme kože, isključivo bazirane na prirodnim sastojcima koji nisu testirani na životinjama.

Kreme My Skin by Dr. Kaliterna su spoj prirode i znanosti koju objedinjujemo znanjem i stručnošću. Svaki proizvod izrađen je fokusirano, s naglaskom na rješavanje prisutnog dermatološkog problema. Efikasnost leži u mnogobrojnim znanstvenim člancima dr. Kaliterne i njegovom jedinstvenom razvojnom putu.

Darujemo Eye Lift kremu My Skin by Dr. Kaliterna

Eye Lift je krema na bazi peptida, tj. bjelančevina koje imaju ulogu djelovanja poput prirodnog botoksa – opuštaju mišiće, čime dovode do ublažavanja bora uz snažan efekt pomlađivanja i osvježenja područja oko očiju.

Krema potiče razvoj novog kolagena uz rezultat podizanja kože. Savjetuje se za ublažavanje i prevenciju stvaranja bora oko očiju uz snažan efekt pomlađivanja i njege područja oko očiju. Krema se može nanositi po želji na bore nadusnice i kapke.

Što morate?

Ostavite nam komentar ispod ove objave na Facebook Stilueta stranici kada doktor Kaliterna dolazi u Opatiju! Nasumičnim odabirom jednoj komentatorici darovat ćemo kremu Eye Lift. Bit će nam drago da nakon probe i korištenja napiše Google i Facebook recenziju na stranicama brenda! Kremu šaljemo na vašu adresu, darivanje se odnosi na područje RH.

Darivanje traje do 10.2., ime sretne dobitnice objavit ćemo kao update članka.

Čestitamo dobitnici – BOJANA MATEK! Javite nam se u FB inbox.

Fotografije: My Skin by Dr. Kaliterna

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE