My Spirit, slovenska parfumarna, spremna za dolazak na hrvatsko tržište!
M

Parfemi, parfemi, parfemi tko ih ne bi volio. Ima neka posebna čar u različitim mirisima koja ponekad podsjećaju na neka prošla vremena, neke drage trenutke i dio našeg života. Oni nam vraćaju uspomene, evociraju trenutke, podsjećaju na ljepotu življenja i u svaki trenutak unose jednu posebnu radost. Toliko novih mirisa za otkrivanje, toliko uspomena za stvaranje i jedna slovenska tvornica parfema kao naša današnja tema, i ne samo to, kao naša velika preporuka.

Za parfumeriju su danas svi čuli, no jeste li čuli za parfumarnu?

Parfumerija je mjesto gdje se prodaju parfemi, a parfumarna je njihova tvornica. Koliko puta samo odgodimo kupnju parfema jer nam je cijena previsoka. A visoke cijene su upravo rezultat posredničkog lanca, samog brenda i amabalaže u kojoj dolaze. Klasične parfumerije na koje nailazimo centrima svoje proizvode kupuju od posrednika i zatim ih na tržištu prodaju po znatno višim cijenama, jer ipak svako mora zaraditi, od proizvođača, posrednika, trgovca i svih ostalih uključenih u taj put do krajnjeg potrošača.

MySpirit je prva i jedina tvornica parfema u Sloveniji gdje nude izvrsne muške i ženske parfeme visoke kvalitete i pomno odabranih sastojaka po koje su otišli čak u Francusku. U njihovoj tvornici pronaći ćete samo prave parfeme pakirane u bočice švicarske kvalitete, a i strogo su protiv testiranja na životinjama. Odlično, zar ne?

U ponudi imaju čak 24 visoko koncentriranih ženskih parfema te 12 visoko koncentriranih muških mirisa stoga smo sigurni kako ćete i vi pronaći nešto za sebe.

“Željeli smo ponuditi najvišu kvalitetu zato smo se odlučili proizvoditi samo prave parfeme koji sadrže najviši udio mirisnih sastojaka u koncentracijama između 13 i 15% . Svi su parfemi kreirani od visokokvalitetnih francuskih sastojaka. Iako su izrađeni u Sloveniji, odmah ćete prepoznati svjetsku kvalitetu. Da biste lakše odabrali svoj omiljeni miris, svaki je informativno obilježen “tipom” parfema kojem pripada, odnosno kojim je svjetski poznatim parfemom inspiriran.”

Svaki je proizvod rezultat dugog rada mladog tima parfemskih entuzijasta koji su željeli stvoriti najbolje za vas. Sara je voditeljica projekta i majstor markentigašica te 100% pozitivna šefica s predivnom osobnošću, Zala je dizajnerica koja stvara fotografije koje oduzimaju dah, Blaž je računalni stručnjak i najbolja korisnička podrška, SOS gumb i savršena desna ruka, Miha je parfumer i top kemičar, znanstvenik s formulom i mirisom uspjeha, a Katja kao velika obožavateljica svijeta mode, parfema i kozmetike kreira objave za društvene mreže i istražuje svijet influencera.

Najbolja vijest je to da više ne morate plaćati visoku cijenu za kvalitetan parfem, jer kod slovenske tvornice parfema My Spirit ne plaćate ni brend, ni ambalažu ni posredovanje, a upravo vam zbog toga i mogu ponuditi najnižu cijenu s najboljom kvalitetom,  kako bi se i uvjerili u tu kvalitetu možete naručiti svoj besplatni tester na klikom na link. (https://www.myspirit.hr/besplatni-testeri)

“Parfemi tvrtke MySpirit nisu skupi jer smo odlučili napustiti najskuplji dio parfema. Ne unajmljujemo skupe modele i ne snimamo skupe reklame, a i pakiranje je jeftino. Naše aluminijske boce su elegantne, praktične  i obavljaju svoju funkciju. Parfemi se pohranjuju u boce od tri različite veličine, prikladne za svaku vrećicu.”

U My Spirit slovenskoj parfumeriji Sara, Miha, Zala, Blaž i Katja pomoći će vam da saznate sve detalje iz prve ruke, a sve se događa na jednom mjestu, od proizvodnje do skladištenja na odgovarajućoj temperaturi, u mraku u svim drugim potrebnim uvjetima.

“Najvažnija stvar za nas je osiguranje kvalitete napravljenih parfema, ne odstupamo od prvog dana proizvodnje. Naši parfemi, kao i sastojci u njima nisu testirani na životinjama. Želimo da parfemi čine život boljim za sve one koji to žele.

Svi sastojci proizvedeni su u skladu s normom ISO 9001, a uvezeni su iz Francuske, kolijevke najboljih parfema.”

Pored već postojećih mirisa ovaj tim svakodnevno radi na sebi i širi svoju obitelj parfema vlastitim razvojem, a više o njima možete saznati na https://www.myspirit.hr.

Parfem priča priču o vašem životu, on toliko toga otkriva o vama čim uđete u prostoriju, prije nego progovorite, neka umjesto vas progovori kvaliteta, vjerujte nam s My Spirit nećete pogriješiti.

Znamo što pišemo jer dok ispisujemo ove retke omamljeni smo prekrasnim mirisima slovenske proizvodnje, mi smo našli svoje favorite.

Sad je red na vama.


Foto: MY SPIRIT

Tekst: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci