My Lovely Bag ima novu kolekciju. A mi priču koja se krije iza modne inspiracije!
M

Proljeće kasni, stoga su nam priče koje donose inspiraciju posebno drage! Podižu raspoloženje, a priča koju ćemo podijeliti podiže i svaki outfit! Naime, omiljeni domaći brend My Lovely Bag ovoga proljeća donosi romantiku, eleganciju te sportski luksuz koji možete ponijeti u ruci u svaki svoj radni dan ili izlazak.

Buđenje prirode, prve tople zraka sunca, gužva na ulicama, šetnja u slojevitoj odjeći i povjetarac u kosi… Proljeće je doba koje nas čini lepršavima i poletnima. Budi sva osjetila, a posebno maštu za kreiranje romantičnih proljetnih odjevnih kombinacija. U modnoj igri svi imamo komade kojima smo posebno naklonjeni, a sigurni smo da su brojnim damama upravo torbice omiljeni dio garderobe!

Proljeće kao vječna modna inspiracija! Kako izgleda proljeće u My Lovely Bag viziji?

Naša vizija proljeća bazirana je na nježnosti, ženstvenosti i eleganciji s prizvukom odvažnosti i posebnosti. Boje i oblici torbica te detalji na njima se harmonično nadopunjuju čineći jednu ljupku priču.

Proljetni modeli izrazito su ženstveni. Koja torba je nastala prva i što je potaklo cijelu viziju nove kolekcije.

Prva ljepotica na skicama, ali i u fizičkom obliku bila je Lara. Mini torbica nenametljivog oblika, oblih rubova s prekrasnom kopčom koju smo skicirali već prije nekih 6 mjeseci i naručili njenu izradu posebno za ovu kolekciju.

Lara je pokupila simpatije cijelog Lovely Teama jer smo ju odmah složili u nekoliko prekrasnih boja te joj dodali dva remena koji joj daju dva različita karaktera i mogućnost nošenja u različitim okolnostima i prigodama.

Torbica u obliku srca protezala nam se mislima već neko vrijeme, a proljeće je bilo logično vrijeme za nju. Sanjarke i romantičarke u nama napokon su došle na svoje sada kada torbicu u obliku ljubavi mogu ponijeti u ruci! Dojam koji smo postigli stvaranjem ova dva modela usmjerio nas je ostalim modelima koji su osmišljeni s nježnim i ženstvenim obrisima.

Paletu boja smo složili s namjerom da nijanse buđenja prirode prenesemo u garderobe… bijela, bež, nježno roza i zelena te boja lavande protežu se većinom kolekcije. Naravno, dodali smo i nekolicinu jarkih nijansi koje su začinile kolekciju i dale joj pečat odvažnosti.

 

Rim, klasik baš poput vašeg brenda. Zašto baš Rim i kako je proteklo snimanje?
Snimanje smo dogovarali nekoliko mjeseci prije same realizacije i u prvoj fazi smo imali ideju da ćemo snimanje odraditi u Londonu. Kako se kolekcija razrađivala i sve više odisala romantikom, šarmom i ženstvenošću, tako nas je asocirala na Rim da smo preokrenuli odluku i usmjerile se na organizaciju snimanja u Rimu jer smo znale da ćemo ondje najljepše ispričati našu priču.

Rim, sva njegova simbolika, ljepota, povijest, umjetnost i lepršavost talijanskog načina života… Snimanje je prošlo sjajno! Odlučile smo se za četiri prepoznatljive lokacije koje su monumenti poznati svima: Fontana di Trevi, Panteon, Colosseum te stepenice na Španjolskom trgu. U Rimu su nas dočekala tri prava proljetna dana okupana suncem i ugodnim temperaturama. Lijepo vrijeme značilo je i puno turista i nevjerojatnu gužvu na ulicama Rima, a posebno na našim lokacijama snimanja. Zato su dva dana snimanja započinjala rano. Od 04:30 ujutro su startale pripreme šminke i frizure kako bismo s izlaskom sunca već bili na lokaciji.

Fun fact: Oko 5 ujutro oko Fontane di Trevi sresti ćete bar 50-ak turista koji su tu u nastojanju da naprave fotografije bez gužve u kadru. Kasnije je to skoro nemoguće!

Uz modela za snimanje kampanje Ivanu Račić, na par fotografija se napokon našla dizajnerica i vlasnica brenda Marija Perić!

Fotografije potpisuje Katarina Perić.

Romantika, šarm, elegancija, umjetnost i čarobna energija vječnoga grada čine savršenu kulisu za predstavljanje proljetnih torbica koje svojim dizajnom i karakterom poručuju da je zaista “la vita è bella”…

Kolekcija se sastoji od 5 novih modela torbica koje dolaze u nekoliko boja.

Kolekcijom se protežu, kao dominantne ili kao detalji, prekrasne boje: bijela, bež, prljavo ružičasta, lila, nježna boja pistacija, pink, crvena, ljubičasta, narančasta te crna.

Novi modeli su ukrašeni autentičnim Lovely kopčama i ukrasima te dolaze u zlatnim, srebrnim ili antracit bojama metala. Svaka torba dolazi s duplim izmjenjivim remenima, ili s jednim podesivim sa zanimljivim rješenjima podešavanja koje cjelokupan dojam torbe čine još posebnijim. Torbe iz ove kolekcije, kao i one iz prethodnih, izrađene su od visokokvalitetne umjetne kože čime brend nastavlja svoju filozofiju o isključivoj upotrebi sirovina koje nisu životinjskog porijekla.

My Lovely Bag torbe su dostupne online te na više prodajnih mjesta u regiji. Brend je aktivan i na društvenim mrežama – Facebooku i Instagramu. Znamo da mnogi od vas ovaj članak čitaju na mobitelu, zamislite da nakon čitanja mobitel stavljate u novu My Lovely Bag torbu, savršeno, zar ne? Javite nam koju ste vi odabrali za proljetne dane!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci