Donosimo atmosferu s predstavljanja nove kolekcije brenda My Lovely Bag!
D

Znate da volimo kreativne brendove i uspješne priče. S My Lovely Bag veže nas lijepa suradnja i iako smo propustile događanje u Zagrebu, ne čudi nas da je bilo uspješno!

My Lovely Bag na domaćoj modnoj sceni postoje već dvanaest godina. Upravo povodom predstavljanja svoje dvanaeste jesenske kolekcije vrijedna i kreativna ekipa ovog dizajnerskog brenda na čelu s vlasnicom i dizajnericom brenda Marijom Perić, u četvrtak je u ugostila brojne dame s domaće modne, glazbene, medijske i influenserske scene u srcu Zagreba.

U elegantnom ozračju prekrasnog hotela Amadria Capital Park društvo od 70ak uzvanika imalo je priliku među prvima uživo provjeriti što su to Lovelyce spremile za ovu jesen. Kolekcija za koju je kampanja snimana u modnoj prijestolnici Milanu krije pet modela torbi koji dolaze u više različitih materijala i boja i sa sigurnošću će oduševiti sve ljubiteljice neophodnog modnog dodatka zvanog torbica.

Revijom koju su nosile gošće eventa zaokruženo je predstavljanje, a da je i ostatak večeri protekao u sjajnoj atmosferi govore fotografije koje pršte osmijesima i dobrom energijom.

Mariji i timu želimo puno uspješnih godina, prekrasnih kolekcija i zanimljivih suradnji. Naravno, o svemu ćemo pisati na Stilueti!

Fotografije: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci