Museum of Sweet and Selfies, must visit lokacija u Budimpešti! #stiluetaokosvijeta
M

Ovog se puta družimo u Budimpešti u jednom od najneobičnijih i slađih mjesta u kojima smo bili. Radi se o Muzeju Slatkiša i Selfija (MUSEUM OF SWEETS AND SELFIES) – posebnom mjestu kojega će svakako voljeti mališani ali i svi ostali zaljubljenici u slatko i selfije.

Iza ove slatke ideje stoje Lilla’ i Balázs koji su uspješno spojili svoje misli i ideje u jednu od atrakcija koje grad nudi.

U 1prostorijama su  organizirane razne sadržaji i teme, od plišanih flaminga do ružičastih banana. Sve je tako fotogenično, neobično, drugačije, a opet ugodno i zanimljivo da fotoaparat ne može predahnuti niti sekunde.

Želja muzeja je „uvesti malo slatkiša i veselja u vaš život“ u čemu je svakako uspio. Ulaskom u muzej i upijanjem njegovog sadržaja svaki će posjetitelj ostaviti stvarni svijet ispred ulaznih vrata što će rezultirati mnoštvom zabavnih fotografija koje će se još dugo pregledavati.    

Još jedna posebnost muzeja je to što muzej nudi mogućnost iznajmljivanja prostora za proslave rođendana ili pak proslavu djevojačkih večeri.

Svakako naša topla preporuka za vikend getaway, pogotovo ako imate klince. Zabave i odličnog provoda neće nedostajati jer ljuljanje na jagodi ili pak poziranje s bananama iskustvo je koje se pamti.

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci