Multipraktične i elegantne torbe Nimfa Calypso stvorene za avanturistice
M

Za svakog avanturista koji je često na putu, za svaku djevojku koja živi modu i one koji će to tek postati uz novu kolekciju imena WANDERLUST by Nimfa Calypso.

Multipraktične i elegantne epiteti su koji krase torbe koje možete nositi na više načina i u raznim kombinacijama. Možete ih vezati oko struka, nositi preko ramena ili oko glave zahvaljujući dodatnom remenu, a neke i nositi u rukama pomoću zanimljivo dizajniranih drški torbica.

Kolekcija stavlja naglasak i na remene koje je moguće kupiti i zasebno kako biste uživali u autentičnoj kreaciji koju stvarate kombinirajući ih s torbama. Nimfa Calypso svojim je minimalističkim dizajnom ostavila prostora da i vaša kreativnost dođe do izražaja.  Zbog tih brojnih mogućnosti kombiniranja, ove se torbice prilagođavaju baš svakom ormaru.

Kolekcija Wanderlust odiše elegancijom pretežito tamnih boja koje prate boje jeseni i nadolazeću zimsku idilu. Prekrasne kožne torbe same su po sebi izrazito efektne, stoga ćete kombinirajući ih i na jednostavne outfite, uvijek izgledati zanosno, dotjerano i trendi. Ne bojte se kombinirati zlatne i srebrne detalje. Odvažite se, baš kao i ovaj domaći hrvatski brend, i zaigrajte se bojama ovih upečatljivih torbica. Djevojke, zamislite samo kako dobro ove torbice izgledaju na vama dok šećete gradom, na putu do faksa ili posla, te koliko će outfita za noćni izlazak upotpuniti ova ručno rađene remek-djela.

Kampanju potpisuje Karlo Jelić, dok se u ulozi modela našla Paula Lasković. Svoje torbe možete naručiti pomoću društvenih kanala, stoga Nimfa Calypso potražite na instagramu i facebooku. A ukoliko torbe želite doživjeti uživo, zavirite u Ameli u Zagrebu, Modni kutak u Karlovcu ili Hotel Excelsior u Dubrovniku.

Izvor: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci